4 λόγοι να βάλεις λευκό εσώρουχο στη σημερινή σου έξοδο!

4 λόγοι να βάλεις λευκό εσώρουχο στη σημερινή σου έξοδο!

Το βράδυ θα βγεις και φυσικά προσέχεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τα ρούχα που θα βάλεις. Τους χρωματισμούς, το στιλ, τα πάντα. Εκείνο που δεν προσέχεις συνήθως είναι το εσώρουχο και ο λόγος είναι απλός: Είναι θέμα συνήθειας, παίρνεις το πρώτο πάνω στο συρτάρι και το φοράς, όπως κάνεις κάθε μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι να βάλεις στο σημερινό clubbing;

Ε! Λοιπόν στη έξοδο μη το κάνεις επειδή ποτέ δεν ξέρεις αν θα τύχει να γδυθείς σε ένα one stand! Σίγουρα δεν θέλεις να χαθεί η εντύπωση που κάνει η εξωτερική σου εμφάνιση όταν εκείνη αντικρύσει το εσώρουχο σου και το λευκό, είτε σλιπάκι, είτε μποξεράκι –δεν έχει σημασία- είναι κάτι που θα την εντυπωσιάσει.

Δες λοιπόν τους λόγους για τους οποίους ένα λευκό εσώρουχο ενδείκνυται για να συμπληρώσει τέλεια το ντύσιμο της εξόδου σου:

1. Δείχνει καθαριότητα

Είναι γνωστό ότι το λευκό δείχνει ξεκάθαρα ότι είσαι ένας καθαρός άνθρωπος. Προτίμησε το και δεν θα χάσεις, οι γυναίκες εκτιμούν πολύ την καθαριότητα και τα λευκά υφάσματα.

2. Εκφράζει τον χαρακτήρα σου

Το λευκό χρώμα είναι συνώνυμο με τον καθαρό χαρακτήρα. Όσοι προτιμούν λευκό δείχνουν ότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

3. Διαγράφει καλύτερα!!!

Είναι βέβαιο ότι αν φτάσει η στιγμή να γδυθείς και να αποκαλυφθεί το εσώρουχο σου, τότε ο μικρούλης σου… δεν θα είναι πια μικρούλης. Το λευκό εσώρουχο διαγράφει καλύτερα το σχήμα του μικρούλη σου που …μεγάλωσε και είναι βέβαιο ότι αν δεν το βγάλεις βιαστικά, εκείνη θα θέλει να θαυμάσει και να παίξει λίγο μαζί του, πριν το βγάλει!!!

4. Βρεμένο είναι …εντυπωσιακό!

Αν η βραδιά είναι κάπως …ξαναμμένη και έχει να κάνει με …νερό, δηλαδή αν μπείτε με τα ρούχα κάτω από το ντουζ, το λευκό εσώρουχο είναι εντυπωσιακό όταν βραχεί!!!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ