Το απλό στιλάκι δεν σε κάνει καλύτερο …επαγγελματία!

Το απλό στιλάκι δεν σε κάνει καλύτερο …επαγγελματία!

Σου αρέσει να ντύνεσαι χαλαρά και άνετα. Τζιν, φόρμες, μπλουζάκια… Κάποιοι ειδικοί της μόδας λένε ότι μοιάζεις με αιώνιο φοιτητή και όχι με κάποιον σοβαρό επαγγελματία.

Η πραγματικότητα είναι όμως ότι για πολλούς ανθρώπους τα …ράσα κάνουν τον παππά, αφού νιώθουν σιγουριά από έναν δικηγόρο που φοράει κοστούμι, έναν γιατρό με ιατρική ρόμπα ή έναν τραπεζικό υπάλληλο γραβατωμένο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5 πιο διαχρονικά ρούχα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

Από την άλλη θα ξενιστούν αν δούνε τον τεχνικό να είναι καλοντυμένος, ενώ αν κάποιος φοράει φόρμες θα τον περάσουν για γυμναστή!

Όμως «παπάς» δεν γίνεσαι αν φοράς ράσα και φυσικά ούτε γιατρός αν φοράς την ιατρική φόρμα. Τα ρούχα δεν είναι στολή και φυσικά δε υποδηλώνουν το πόσο σωστός επαγγελματίας είσαι και αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι αυτό είναι δικαίωμα τους.

Απλά θα πρέπει να ρούχα να ταιριάζουν πάνω σου, είτε είναι τζιν, είτε φόρμες με αθλητικά.

Άλλωστε έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που ο φόρμες ήταν μόνο για τους χώρους άθλησης. Σήμερα τα αθλητικά ρούχα αποτελούν μέρος του καθημερινού ντυσίματος.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των γιατρών ιδιωτικών κέντρων. Όταν έχουν ιατρείο ντύνονται «καλά» με πουκάμισο, ίσως και γραβάτα, ενώ όταν έχουν χειρουργείο φορούν φόρμες ή τζιν με αθλητικά και όπως είναι λογικό το απλό στιλάκι δεν χαλάει την ιατρική τους ιδιότητα.

Αν λοιπόν πνίγεσαι στα επαγγελματικά ρούχα σου και νιώθεις ότι δεν αποδίδεις στη δουλειά σου, κάνε την …επανάσταση: Ντύσου απλά αλλά με στιλ και κέρδισε τον κόσμο με τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα στη δουλειά σου!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...