Αυτοί είναι οι 13 «χρυσοί» κανόνες των παπουτσιών

Αυτοί είναι οι 13 «χρυσοί» κανόνες των παπουτσιών

Υπάρχουν κάποιοι απλοί κανόνες που πρέπει να τηρούμε με τα παπούτσια μας. Οι περισσότεροι άνδρες όμως, ίσως αγνοούμε τους περισσότερους από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έχεις εμμονές;

Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε πάντα κομψοί και να είμαστε ντυμένοι στην εντέλεια, τουλάχιστον όσον αφορά τα παπούτσια μας.

1. Σε σχέση με το παντελόνι

Τα παπούτσια πρέπει να είναι πάντοτε σκουρότερα από το παντελόνι. Αυτός είναι ένας κανόνας που πολύς κόσμος αγνοεί.

2. Προτίμηση στα σκούρα

Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται στο επίσημο ντύσιμο. Όσο πιο σκούρο είναι το κοστούμι, τόσο πιο σκούρα πρέπει να είναι και τα παπούτσια.

3. Το …κόστος φαίνεται

Τα παπούτσια πρέπει να είναι το ακριβότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Ένα καλό κουστούμι δεν έχει καμία αξία όταν συνδυάζεται με ένα ζευγάρι φθηνά παπούτσια. Για αυτό την επόμενη φορά επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια παρά σε ένα παντελόνι ή σε ένα πουκάμισο.

4. Καλό γυάλισμα

Τα καλά σας παπούτσια πρέπει να είναι πάντοτε γυαλισμένα και σε καλή κατάσταση. Είναι εντελώς απαράδεκτο να εμφανιστείτε σε μια επίσημη δεξίωση με αγυάλιστα ή σκονισμένα παπούτσια. Μάθετε πως να το κάνετε για να είστε πάντα στην τρίχα. Επίσης, μπορείτε να έχετε ένα γυαλιστικό στο αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο.

5. Να ταιριάζουν με τη ζώνη

Ένας απαράβατος κανόνας είναι ότι τα παπούτσια πρέπει να ταιριάζουν με την ζώνη. Μάλιστα εκτός από το χρώμα, καλό είναι η ζώνη να είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό κατασκευής, να έχει το ίδιο μοτίβο, παρόμοιες ραφές κλπ.

6. Οι κάλτσες είναι …γέφυρα!!!

Οι κάλτσες οφείλουν να ταιριάζουν με τα παπούτσια. Γενικά να έχετε κατά νου ότι οι κάλτσες θα πρέπει να αποτελούν μια καλή γέφυρα ανάμεσα στο παντελόνι και στα παπούτσια.

7. Να είναι άνετα

Επιλέγετε πάντα την άνεση αντί του στυλ. Ένα στυλάτο ανδρικό παπούτσι που σας στενεύει δεν θα σας προσφέρει απολύτως τίποτε και θα καταλήξει να κοσμεί το βάθος της ντουλάπας ή της παπουτσοθήκης σας.

8. Αν δεν είσαι σίγουρος …παίξε συντηρητικά

Όταν δεν είστε σίγουροι για μια επιλογή, προτιμήστε την συντηρητική έναντι της ακραίας οδού. Είναι σίγουρα πιο ασφαλής και θα σας εκθέσει δυσκολότερα.

9. «Ταλαιπώρησε» τα αθλητικά πριν τα αγοράσεις

Δοκιμάστε τα αθλητικά σας παπούτσια πριν γυμναστείτε. Σε περίπτωση που δεν έχουν τέλεια εφαρμογή ίσως δεν είναι ευχάριστα και κατά πάσα πιθανότητα θα σας καταστρέψουν την άσκηση.

10. Οι μπότες είναι απαραίτητες

Να έχετε πάντα στην παπουτσοθήκη σας ένα καλό ζευγάρι μπότες. Είναι βέβαιο ότι θα τις χρειαστείτε.

11. Ξόδεψε χρήματα μία φορά το χρόνο

Ξοδέψτε χρήματα μια φορά τον χρόνο σε παπούτσια που θέλετε πραγματικά. Μπορεί να ακούγεται κάπως καταναλωτικό, αλλά θα σας φτιάξει σίγουρα τη διάθεση.

12. Επέλεξε κάτι καθημερινό

Ένα ζευγάρι loafers ή oxfords πηγαίνει σχεδόν με κάθε ντύσιμο. Φροντίστε λοιπόν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

13. Προσοχή στους συνδυασμούς

Προσέξτε στους συνδυασμούς που κάνετε. Για παράδειγμα ένα ζευγάρι sneakers φορεμένο μαζί με ένα υφασμάτινο παντελόνι είναι πιθανό να σας κάνει να μοιάζετε μεγαλύτεροι σε ηλικία.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ