Που πρέπει να κουμπώνεις το πουκάμισο για να είσαι ωραίος σε κάθε περίσταση

Που πρέπει να κουμπώνεις το πουκάμισο για να είσαι ωραίος σε κάθε περίσταση

Το πουκάμισο είναι ένα κλασσικό ρούχο, διαχρονικό που φοριέται σε πολλές περιπτώσεις, από τη δουλειά μέχρι τη διασκέδαση. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία τι πουκάμισο θα διαλέξεις, ούτε πως θα το φορέσεις, όσο μέχρι που θα το κουμπώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τι παθαίνεις όταν βλέπεις πολύ πορνό !

Τα κουμπιά ενός πουκαμίσου έχουν μεγάλη σημασία και δείχνουν πολλά για εκείνον που το φοράει. Μάλιστα το κούμπωμα έχει να κάνει άμεσα με την περίσταση που βρίσκεσαι.

Αν για παράδειγμα φοράς πουκάμισο στη δουλειά ανοιχτό μέχρι τη θηλιά του στήθους σου, τότε δε λέει! Αν όμως το φοράς στις διακοπές ή σε χαλαρή στιγμή διασκέδασης τότε σε κάνει σέξι.

Δες λοιπόν πως κουμπώνεις και πότε το κουμπώνεις:

1. Το πάνω κουμπί

Αυτό το κουμπώνουμε μόνο όταν φοράμε γραβάτα. Το κούμπωναν και οι παππούδες μας χωρίς γραβάτα αλλά αυτή ήταν μία μόδα άλλης εποχής. Ανάλογα με το πουκάμισο το πάνω κουμπί κουμπώνεται και αυτό συμβαίνει στα πουκάμισα με γιακά τύπου Μάο ή ακόμα και σε εκείνα Button – Down σε όλους τους άλλους τύπους πουκαμίσων δεν το κουμπώνεις ποτέ.

2. Το δεύτερο κουμπί

Ανάλογα με την περίσταση που το φοράς το δεύτερο κουμπί πρέπει να είναι κουμπωμένο ή όχι. Αν είσαι στη δουλειά ή σε επαγγελματικό ραντεβού ή θέλεις μια πιο σοβαρή εμφάνιση σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή ακόμα με την κοπέλα σου, τότε το έχεις κουμπωμένο.
Αν από την άλλη είσαι σε χαλαρό mode τότε είναι καλύτερο να το έχεις ξεκούμπωτο, αφού έτσι δείχνει διάθεση χαλαρότητας.

3. Το τρίτο και το τέταρτο κουμπί

Αυτά τα δύο κουμπιά αποκαλύπτουν το στήθος σου και φτάνουν μέχρι τη θηλιά. Αυτά τα συνήθως τα έχεις κουμπωμένα εκτός αν βρίσκεσαι σε φάση χαλαρή ή σε διακοπές. Εκεί δηλαδή που θέλεις να «παίξεις» γενικότερα αφήνοντας τα …βλέμματα να χαζέψουν το στήθος σου.

4. Το συνηθισμένο κούμπωμα

Σε γενικές γραμμές είτε είσαι τριχωτός, είτε όχι, το πουκάμισο κουμπώνεται ένα κουμπί πριν το πάνω, εκείνο του γιακά. Είναι ένα κούμπωμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις …και στη τελική αν δεις ότι η φάση χαλαρώνει ξεκουμπώνεις και το επόμενο κουμπί.

 

 

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...