Ντύσου με στιλ στο …βραδινό μπιτς μπάρ

Ντύσου με στιλ στο …βραδινό μπιτς μπάρ

Το βράδυ στα μπιτς μπαρ δεν πάμε με το μαγιό, εκτός αν έχουμε πλακωθεί από το μεσημέρι στις μπύρες και έχουμε ξεμείνει. Αν δεν έχει συμβεί αυτό, ένα μπανάκι στο σπίτι ή στο δωμάτιο και επιλέγεις τα ρούχα που θα φορέσεις για να αισθάνεσαι άνετα και να εντυπωσιάσεις.

Το βασικό ρούχο είναι βέβαια το μπλουζάκι και φυσικά βερμούδα. Είναι πιο χαλαρό ένα μπλουζάκι από το επίσης χαλαρό πουκάμισο. Να σκεφτείτε ότι το ντύσιμο που ολοκληρώνει την εμφάνιση δείχνει και τη προσωπικότητα του ατόμου.

Δεν είναι απαραίτητο να φοράτε μεγάλες επώνυμες μάρκες. Μια τοπική μάρκα είναι εντάξει, αρκεί να εφαρμόζει στο σώμα σας και να ταιριάζει στη προσωπικότητα σας! Αρκεί το ρούχο να εφαρμόζει σωστά στο σώμα σας!

Ανάλογα με το σωμάτοτυπο σου επέλεξε και το είδος της μπλούζας. Άσε που λένε για τα μπλουζάκια με κλειστή λαιμόκοψη. Αν το σώμα σου είναι τόσο γυμνασμένο που διακρίνεται το στήθος και δεν έχει τρίχες ή αποτριχώνεις, τότε φόρα άφοβα μπλουζάκι με ανοικτή λαιμόκοψη!

Προσοχή στα χρώματα. Η ασυμβατότητα, τα τσαλακωμένα ρούχα, τα βρόμικα παπούτσια, οι τρυπούλες, οι λεκέδες, μπορούν να σε εκθέσουν.

Αλλά δεν είναι μόνο το μπλουζάκι! Η βερμούδα που θα φορέσεις δεν θα πρέπει να πλέει επάνω σου λες και είναι δανεική από κάποιον άλλον. Ακόμα τα χρώματα θα πρέπει να συνδυάζονται ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν τα παπούτσια. Απέφυγε τις σαγιονάρες όσο και αν ζεσταίνεσαι, όποιας επώνυμης φίρμας και να είναι. Ένα αθλητικό παπούτσι είναι ότι πρέπει.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.