Σούπερ κούρεματα για σούπερ στιλ και ...δωρεάν κούρεμα!

Σούπερ κούρεματα για σούπερ στιλ και ...δωρεάν κούρεμα!

Το μαλλί σου είναι και το στιλ σου, όπως τα εσώρουχα για παράδειγμα, μόνο που το μαλλί φαίνεται ενώ τα εσώρουχα …μόνο όταν χρειάζεται. Πρέπει λοιπόν να προσέχεις εκτός από το σώμα σου, δηλαδή την εξωτερική σου εμφάνιση και το μαλλί σου και αυτό δεν σημαίνει ένα απλό κούρεμα… σημαίνει κάτι περισσότερο και ειδικά αν είναι ...δωρεάν!

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι οι άνδρες και τα αγόρια αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο για την περιποίηση των μαλλιών τους. Τα χτενίσματα άλλαξαν και οι αθλητές είναι αυτοί που λανσάρουν πλέον τα περισσότερα σχέδια. Σε αυτό το μοτίβο κινούνται και τα Athletic Barbers. Έχουν αναλάβει την περιποίηση των ανδρών και αγοριών και λανσάρουν τη νέα μόδα!!

Οι στυλίστες δεν πραγματοποιούν απλά ένα κούρεμα, συνεργάζονται με τον πελάτη και διαλέξουν το στυλ που ταιριάζει και αναδεικνύει την προσωπικότητα του και συμβάλλουν στην αύξηση της αυτοπεποίθησης του.

Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε τα Athletic Barbers στη Λ. Κ. Καραμανλή 162. Κάντε like και ανεβάστε ένα έξυπνο σχόλιο στη σελίδα athleticbarbers στο facebook και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ κούρεμα ή περιποίηση άκρων!! ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΆΝΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ATHLETICSBARBERS

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτά είναι 15 πράματα για το σεξ που ούτε καν φαντάζεσαι
Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ τότε μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος και αν δεν μας πιστεύεις διάβασε τις επόμενες γραμμές και θα το καταλάβεις: