6 τρόποι να κρατήσεις το άρωμα σου όλη μέρα

6 τρόποι  να κρατήσεις το άρωμα σου όλη μέρα

Κάθε πρωί βάζεις άρωμα στο σώμα σου πριν φύγεις για τη δουλεία ή για να πας κάπου, αλλά μετά από δύο ώρες δεν μυρίζει καθόλου. Μια καλή λύση είναι το κουβαλάς μαζί σου αλλά δυστυχώς είτε δεν χωράει στη τσάντα σου, είτε δεν μπορείς να το έχεις μαζί σου πάντα. Στο Αctiveman σου έχουμε μερικά μυστικά για να διαρκεί η μυρωδιά του αρώματος σου όλη μέρα.

1. Μην ψεκάζεις από μακριά

Τα σημαντικότερο είναι να μην ψεκάζουμε από μακριά. Παρόλο που η τακτική του ψεκάσματος από μακριά αποτελεί κοινό τόπο, στην πραγματικότητα μας στοιχίζει ακριβά καθώς σχεδόν το 50% του αρώματος αντί να καταλήξει στο δέρμα, καταλήγει στο πάτωμα.

2. Χρησιμοποιούμε τα δάχτυλα.

Κάνοντας μερικούς ψεκασμούς στην παλάμη και στη συνέχεια, βάζοντας λίγες σταγόνες στο μεσαίο δάχτυλο, μπορούμε να βάλουμε σε σημεία που θέλουμε σε πρόσωπο και σώμα.

3. Επέλεξε το σωστό αφρόλουτρο

Αγόρασε αφρόλουτρο σας που να έχει ίδια ή περίπου την ίδια αρωματική βάση. Αυτό θα το κάνει πιο έντονο και θα του δώσει μεγαλύτερη διάρκεια.

4. Βάλε βαζελίνη

Όσο και αν σε παραξενεύει η βαζελίνη κάνει θαύματα για τη διάρκεια του αρώματος. Ένα πολύ σημαντικό tip και εύκολο είναι η βαζελίνη. Χρησιμοποιούμε λίγη βαζελίνη στα σημεία του σώματος μας που θα βάλουμε το άρωμα μας και αυτό θα το κάνει να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

5. Ενυδατωμένο δέρμα...

Το άρωμα διαρκεί περισσότερο όταν το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο. Γι’αυτό ιδανικά θα ήταν να ψεκαζόμαστε μέτα το μπάνιο.

6. SOS σημεία

Οι καρποί, ο λαιμός και το εσωτερικό μέρος του αγκώνα είναι τα σημαντικότερα σημεία για να ψεκάζουμε με άρωμα, καθώς είναι τα σημεία που έχουμε παλμούς και το άρωμα σταθεροποιείται.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ