Πρόσεχε πως θα σε …κουρέψουν!

Πρόσεχε πως θα σε …κουρέψουν!

Το μαλλί στο κεφάλι σου είναι πολύτιμο κι ένα κακό κούρεμα θα σε κάνει να φαντάζεις …κάπως! Με δύο λόγια η περιποίηση και ο συχνό ραντεβού με τον κομμωτή δεν είναι προνόμιο των γυναικών αλλά και των ανδρών, αλλά πρέπει να ξέρεις τι ζητάς και τι σου ταιριάζει.

Υπάρχουν ιδέες που ταιριάζουν σε όλους τους άντρες ότι τύπο μαλλιών και αν έχουν. Στο Activeman.gr σου προτείνουμε τα πιο μοδάτα κουρέματα της άνοιξης. 

1.Κοντοκουρεμένα
Εμπνευσμένο από το στρατό υιοθετημένο από τους κινηματογραφικούς αστέρες, τα μοντέλα και τους ράπερ, αυτό το κούρεμα πάντα στη μόδα, δίνοντας ένα μοναδικό στιλ. Για να διατηρήσει την φόρμα του θα πρέπει να επισκέπτεστε τον κουρέα σας τακτικά. Γίνεται απλά με μία ηλεκτρική κουρευτική μηχανή και είναι εύκολο στο styling, αφού στην ουσία δεν απαιτεί τίποτα.

Αν όμως έχετε ξηρή επιδερμίδα στο κεφάλι, τότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε μία ενυδατική κρέμα ή λάδι για τα μαλλιά, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείται ματ πηλό για να στρώνουν καλύτερα οι τρίχες.

Ταιριάζει στους άντρες με λίγα μαλλιά, αλλά και σε εκείνους που έχουν γένια, αφού τονίζει περισσότερο το βλέμμα.

2.Με φράντζα στο πλάι
Κούρεμα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, ταιριάζει αν η υφή της τρίχας των μαλλιών σου είναι χοντρή και σγουρή. Δεν αναδεικνύεται σε ίσιο ή λεπτό μαλλί.
Για το styling αρκεί να εφαρμόσετε σε βρεμένα μαλλιά λίγο τζελ και με τα δάχτυλα να φτιάξετε την φράντζα στο πλάι δίνοντας της έναν κυματισμό.

3. Μέχρι τον αυχένα
Οι άντρες που είναι ένα βήμα πριν μακρύνουν τα μαλλιά τους υιοθετούν αυτό το κούρεμα. Για να τα φτιάξεις θα χρειαστείς λίγο πηλός ή λακ . Και χωρίς βούρτσα, με τα δάχτυλά σου προς τα πίσω με ροπή προς τα πάνω για ένταση.

4. Η παραλλαγή του κλασικού κοντού
Είναι ένα κοντό κλασικό κόψιμο στο πλάι και στο πίσω μέρος με μια έντονα τονισμένη χωρίστρα στη μία πλευρά. Το πάνω μέρος δίνει όλο το στιλ που πρέπει να είναι κομμένη σε μακριές αφέλειες, ώστε να χτενίζονται προς τα πίσω.
Εφάρμοσε μια πάστα διαμόρφωσης σε βρεγμένα μαλλιά και στέγνωσε προς τα πίσω με τη βοήθεια μιας χτένας με αραιά δόντια. Τα πλαϊνά και το πίσω μέρος πρέπει να είναι ίσια. Για ένα υγρό φινίρισμα, εφαρμόστε αλοιφή μαλλιών με βάση το νερό που θα δώσει περισσότερη λάμψη και στιλπνότητα. Για μια ματ εμφάνιση βάλε περισσότερη πάστα και ψεκάστε με λακ.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τη 15λεπτη προπόνηση που σε εκτινάσσει και γυμνάζει 300 μύες! (Video)
Θες μία 15λεπτη προπόνηση που θα σου δώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα; Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις κυκλικά, όπως λέει ο δημιουργός της, Martin Rooney, personal trainer και συγγραφέας