Αυτό είναι το πιο τέλειο spa στη Θεσσαλονίκη (Video) [VIDEO]

Αυτό είναι το πιο τέλειο spa στη Θεσσαλονίκη (Video) [VIDEO]

Αν είσαι Θεσσαλονικιός είσαι τυχερός. Στο κέντρο της πόλης, μπορείς να πεταχτείς και να χαλαρώσεις κάνοντας spa και μετά ένα καλό μασάζ από δύο εξιδανικευμένες ταϊλανδέζες μασέρ. Που είναι αυτό;

Είναι το Lotus SPA που βρίσκεται στη πλατεία Ναυαρίνου, στη Γρηγορίου Παλαμά 17 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί μπορείς να χαλαρώσεις κάνοντας spa στην ειδική μπανιέρα γεμάτη ειδικά άλατα και στη συνέχεια να σε «περιλάβουν» οι δύο εξειδικευμένες μασέρ.

Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις μια ώρα ξεγνοιασιάς, ξεχνώντας όλα τα προβλήματα, τα ζόρια και τη σωματική κούραση.

Το Activeman πήγε στο Lotus Oriental SPA, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να ανακαλύψει τι το ιδιαίτερο έχει το αθλητικό μασάζ και ανακάλυψε ότι είναι ένα στιβαρό μασάζ με χρήση συνδυασμού αιθέριων ελαίων lemongrass και ginger που αποσκοπεί στη χαλάρωση, την ενδυνάμωση και την αναζωογόνηση.

Στο Lotus Oriental SPA το μασάζ είναι ταϋλανδέζικο, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση χαλαρώνεις για μια ώρα και γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

Αν είσαι activeman, δηλαδή αθλητικός τύπος και πηγαίνεις γυμναστήριο ή γενικά αθλείσαι, τότε το sport massage είναι ότι πρέπει (πάτα εδώ να δεις πως γίνεται)

Μπορείς ακόμα να κάνεις Τάι μασάζ (πάτα εδώ να δεις πως γίνεται) αλλά και άλλα πολλά είδη μασάζ που προσφέρει το Lotus SPA« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι κερδίζεις αν …αυτοσαρκάζεσαι!
Αν και στο παρελθόν κυριαρχούσε η άποψη πως τα άτομα που αυτοσαρκάζονται, κρύβουν με αυτόν τον τρόπο τις ανασφάλειες τους, η παρούσα μελέτη αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.