Αυτά είναι τα 4 οφέλη του μασάζ που δεν γνωρίζεις! (Video)

Αυτά είναι τα 4 οφέλη του μασάζ που δεν γνωρίζεις! (Video)

Ένα καλό μασάζ σε χαλαρώνει, σε φτιάχνει και γενικά σε τονώνει! Το μασάζ όμως δεν είναι μόνο χαλάρωση και …λιώσιμο, όπως κάποιοι φαντάζονται, αλλά κάνει πολύ καλό στον οργανισμό σου και δες το γιατί.

Το Activeman πήγε στο Lotus Oriental SPA στη Θεσσαλονίκη και ανακάλυψε τα πέντε οφέλη το μασάζ για τον οργανισμό σου, δες ποια είναι:

1. Σε κάνει να δείχνεις νεώτερος

Το μασάζ ενισχύει τη ροή αίματος, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει υγιές και λαμπερό. Επίσης, βοηθά στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης, καθώς διευκολύνει τη λεμφική παροχέτευση, απομακρύνει δηλαδή τις τοξίνες από τα κύτταρα, ώστε τα θρεπτικά συστατικά να μπορούν να δράσουν μέσα σε αυτά.

2. Μειώνει τη συχνότητα των ημικρανιών

Εκείνοι οι υποφέρουν από εξουθενωτικές ημικρανίες, έχουν είχαν λιγότερες κρίσεις και πιο ξεκούραστο ύπνο μετά από μια θεραπεία μασάζ.

3. Συμβάλλει στη μείωση του πόνου από την προπόνηση

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Buck και το Πανεπιστήμιο McMaster στο Οντάριο του Καναδά προέκυψε ότι το μασάζ μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τη φλεγμονή των σκελετικών μυών που έχουν καταπονηθεί από την άσκηση.

4. Προσφέρει ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο

Όπως υποστηρίζουν θεραπευτές μασάζ, όσοι πάσχουν από χρόνιο πόνο που οφείλεται σε αρθρίτιδα, ινομυαλγία, δισκοπάθεια, εκφυλιστικές αρθρώσεις κ.α. μπορούν να βρουν ανακούφιση μετά από λίγες μόνο συνεδρίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΟΓΛΟΥ

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.