Μάθε που πρέπει να ψεκάσεις κολόνια, για να την τρελάνεις!

Μάθε που πρέπει να ψεκάσεις κολόνια, για να την τρελάνεις!

Ετοιμάζεσαι για έξοδο, κάνεις μπάνιο και πλέον είναι η ώρα της κολόνιας! Ως σοβαρός άντρας γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να βάλεις …έναν τόνο, αλλά λίγο, όμως είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις σε ποιο σημείο του σώματος σου θα πρέπει να ψεκάσεις, όχι μόνο για να παραμείνει το άρωμα, αλλά και να την τρελάνει;

Το ιδανικό σημείο για να την ψεκάσεις είναι η περιοχή μεταξύ του στήθους και του λαιμού. Το γεγονός ότι πολλοί άντρες έχουν στο σημείο αυτό τρίχες, αποτελεί πλεονέκτημα καθώς οι τρίχες στο στήθος μπορούν να παγιδεύσουν τα έλαια και να κάνουν το άρωμα να διαρκέσει περισσότερο επάνω στο δέρμα τους.

Η κολώνια είναι λίγο δύσκολη υπόθεση. Τα έλαια που περιέχει είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να απορροφούνται και να συγχωνεύονται με τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας σου, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο το δικό σου μοναδικό άρωμα. Αυτό δε μπορεί να γίνει όταν τη χρησιμοποιείς επάνω από τα ρούχα σου. Γι’ αυτό το λόγο, ψέκασε την κολώνια σου μόνο επάνω στο δέρμα σου. Αυτό, επίσης, σημαίνει ότι δεν πρέπει να ψεκάζεις στον αέρα και να περνάς μέσα από το σύννεφο που δημιουργείται.

Ωστόσο, το σημείο που εφαρμόζεις την κολώνια επάνω στο δέρμα σου έχει επίσης σημασία. Θέλεις να την εφαρμόσεις σε κάποιο σημείο που είναι ζεστό, σε σημείο όπου θα ζεσταθεί στην πορεία της ημέρας και θα σκορπίσει τη μυρωδιά των ελαίων που περιέχονται σε αυτή. Αν το σημείο είναι πολύ ζεστό, η μυρωδιά θα σκορπιστεί πολύ γρήγορα. Αν είναι πολύ κρύο, όπως για παράδειγμα στον καρπό σου, τα αρώματα δε θα φτάσουν σε αυτούς που θέλεις.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.