Τα 6 σημεία που πρέπει να προσέξεις για να βγαίνεις στιλάκι το πρωί!

Τα 6 σημεία που πρέπει να προσέξεις για να βγαίνεις στιλάκι το πρωί!

Το πρωινό ξύπνημα για τους περισσότερους είναι ότι το χειρότερο και ακόμα χειρότερη είναι η πρωινή περιποίηση, όμως είναι απαραίτητη, αφού σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το ξύρισμα ή η περιποίηση της …ατημέλητης γενειάδας είναι η πιο κλασσική τελετουργία του κάθε άντρα, όμως φτάνει μόνο αυτό;

Φυσικά και όχι, αφού το πρόσωπο δεν είναι το μοναδικό σημείο του σώματος που εκφράζει το συνολικό στιλάκι μας.

Δες λοιπόν τι γίνεται:

1. Μαλιά

Όλοι θέλουμε, βασικά μαλλιά και να τα έχουμε και λαμπερά και πολλά. Δυστυχώς όμως, αυτά τα μαλλιά μένουν ευσεβείς πόθοι. Η αιτία είναι η έλλειψη φροντίδας ή η ανεπαρκής φροντίδα. Μερικές φορές, δεν είναι αρκετά ενυδατωμένα ή αρκετά λαμπερά. Ο πρωταρχικός σκοπός του conditioner ή της μάσκας είναι να θρέψει την τρίχα και να κάνει τα μαλλιά υγιή, μαλακά και πιο υπάκουα σε ό,τι σχήμα θέλεις να τους δώσεις. Μια ποσότητα ίση με μέγεθος φουντουκιού ή καρυδιού αρκεί για να διατηρηθούν τα μαλλιά λαμπερά.
Ακόμα θα πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό. Το καυτό νερό καταπονεί και τα θαμπώνει.

2. Μάτια

Πρησμένα βλέφαρα, σακούλες, ρυτίδες στη γωνία των ματιών ; Τα κύρια σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται πρώτα γύρω από τα μάτια, εκεί όπου η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή και εύθραυστη! Μία κρέμα είναι απαραίτητη.

3. Δέρμα

Η αντρική επιδερμίδα, αν και διαφορετική από την γυναικεία, έχει ακριβώς την ίδια -ή και περισσότερη- ανάγκη για ενυδάτωση και περιποίηση. Μια φορά τη βδομάδα τρίψε το σώμα σου με κάποιο scrub. Διώχνει τα νεκρά κύτταρα και σου δίνει ένα υγιές δέρμα.

4. Πρόσωπο

Το after save δεν επαρκεί, χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα ειδικά σχεδιασμένες για άνδρες. Ενισχύει τη φυσική αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ απορροφούνται γρήγορα χωρίς να αφήσουν ίχνη λιπαρότητας.

5. Αποσμητικό

Προτίμησε αποσμητικό από ορυκτό κρύσταλλο. Ο αποσμητικός κρύσταλλος είναι ορυκτό άλας σε στερεά ή υγρή μορφή. Δεν περιέχει οινόπνευμα, σκληρά χημικά και επιβλαβείς ενώσεις αλουμινίου. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα με 100% φυσικό τρόπο: Σχηματίζει ένα αόρατο, αλλά πανίσχυρο φιλμ που αναχαιτίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών που προκαλούν την κακοσμία, χωρίς όμως να εμποδίζει την εφίδρωση και τη φυσική αναπνοή του δέρματος.

6. Άρωμα

Μην βάζεις υπερβολικές ποσότητες αρώματος αφού το αποτέλεσμα θα είναι απωθητικό και όχι ελκυστικό!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...