Τονωτικό ντούζ και περιποίηση του δέρματος, με αλόη

Τονωτικό ντούζ και περιποίηση του δέρματος, με αλόη

Οι άνδρες δεν δίνουμε και μεγάλη σημασία στο δέρμα μας. Χρησιμοποιούμε διάφορα αφρόλουτρα απλά για να κάνουμε μπάνιο. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια αυτή η συνήθεια φαίνεται να αλλάζει και έτσι πολλοί κοιτούν και προσέχουν τι αφρόλουτρα χρησιμοποιούν. Άλλοι, χρησιμοποιούν και κρέμες που ενυδατώνουν το δέρμα, ειδικά αν εργάζονται στο ύπαιθρο ή προπονούνται κάτω από τον καυτό ήλιο ή στη θάλασσα.

Μια από τις καλύτερες επιλογές, είναι τα σκευάσματα που περιέχουν αλόη, που είναι μια από τις παλαιότερες φυσικές θεραπείες,  η αλόη βέρα είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές, ενυδατικές της ικανότητες.

« Όταν την εφαρμόζετε στο δέρμα σας,  μπορεί να καταπραΰνει εγκαύματα, να ενυδατώσει την επιδερμίδα και ακόμα να βοηθήσει την επιδερμίδα σας να θεραπευτεί», αναφέρει ο Τάσος Δημητριάδης, ανεξάρτητος συνεργάτης της Forever living Hellas.

«Υπάρχουν περίπου 400 είδη αλόης. Είναι όλα ζουμερά φυτά που βρίσκονται σε ξηρές περιοχές σε όλον τον κόσμο. Το καθένα είναι ωφέλιμο με τον τρόπο του αλλά υπάρχει μόνο ένα είδος που έχει αναγνωριστεί εδώ και χιλιετίες για τις καταπραϋντικές της ικανότητες, η Aloe Barbadensis Miller» καταλήγει ο κ. Δημητριάδης.

Όσο για την αλόη, αναφορές υπάρχουν σε πήλινες κατασκευές των Σουμέριων από το 2200 π. Χ. Τα καλλυντικά και ιατρικά της οφέλη έχουν υμνηθεί από τους αρχαίους πολιτισμούς της Αιγύπτου, της Κίνας, της Ελλάδας, της Ρώμης, της Ινδίας και της Αραβίας. Όπως ακριβώς αυτοί οι πολιτισμοί,  έτσι και η Forever Living σέβεται τις καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες της αλόης.  

«Βασιζόμαστε στην πιο πολύτιμη, αποκλειστική αλόη βέρα για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας  υγείας και ομορφιάς για την γυναίκα αλλά και για τον άνδρα που προσέχει τον εαυτό του» εξηγεί ο κ. Δημητριάδης και συνεχίζει: « Έχουμε ιδιόκτητες φυτείες, και έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε τη αγνότητα και την ισχύ όλων μας των προϊόντων. Τα δικά μας προϊόντα ήταν τα πρώτα που βραβεύτηκαν με την Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Συμβουλίου της Επιστήμης της Αλόης».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα