Αυτό είναι το βότανο που μαυρίζει τα γκρίζα μαλλιά

Αυτό είναι το βότανο που μαυρίζει τα γκρίζα μαλλιά

Όταν κοιτάς τα μαλλιά στον καθρέφτη μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιες ρίζες γκριζάρουν και αν δεν είσαι στην …ανάλογη ηλικία τότε είναι βέβαιο ότι θα σε πιάσει άγχος! Ακόμα όμως και να είσαι στην ανάλογη ηλικία τότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις γκρίζα μαλλιά.

Και γι αυτό το πρόβλημα έχει φροντίσει η φύση αφού υπάρχει το ινδικό φραγκοστάφυλο ένα βότανο που μαυρίζει τα γκρίζα μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανέβασε την τεστοστερόνη σου και όχι μόνο, με τριβόλι

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι από τις Βοτανοθεραπείες, το βότανο heshowwu αναφέρεται σε ένα θρύλο ενός αρχαίου χωρικού ονομαζόμενου κύριος He ο οποίος το λάμβανε και συντηρούσε τα μαύρα του μαλλιά και μια νεανική εμφάνιση και ζωτικότητα, που φημολογείται ότι έζησε μέχρι την ηλικία των 132 ετών!

Στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το heshouwu και το amla θεωρούνται ελιξίρια μακροζωίας τα οποία χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των γκρίζων μαλλιών, της πρόωρης γήρανσης, της αδυναμίας, τις κολπικές εκκρίσεις και τη λίμπιντο. Θεωρούνται εξαιρετικά τονωτικά που αυξάνον τη ζωτικότητα και την ενέργεια ενδυναμώνοντας το αίμα, τα νεφρά και το συκώτι.

Το amla (ινδικό φραγκοστάφυλο) λόγω της υψηλής συγκέντρωσης των αντι-οξειδωτικών που περιέχει βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων της γήρανσης του δέρματος, καταπολεμά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Συσφίγγει και τονώνει το δέρμα. Το amla είναι ένα φυσικό απολεπιστικό καθώς βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και καταπραΰνει το δέρμα αφού έχει στυπτικές ιδιότητες.

Το heshouwu και το amla δουλεύουν συνεργατικά για να πετύχουν το απόλυτο αποτέλεσμα!

Περιέχει: 500 mg ανά κάψουλα Heshouwu με Amla (Ινδικό Φραγκοστάφυλο)

Η συσκευασία περιέχει 60 κάψουλες και για να το προμηθευτείς πάτα εδώ:

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...