Το καθαρό δέρμα ελκύει τις γυναίκες

Το καθαρό δέρμα ελκύει τις γυναίκες

Ένας λόγος να προσέχετε το δέρμα σας είναι οι γυναίκες, αφού σύμφωνα με νέα μελέτη, το υγειές και όμορφο ανδρικό δέρμα στο πρόσωπο, προσελκύει περισσότερο τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά.
Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το δέρμα του προσώπου καθιστά τους άντρες πιο ελκυστικούς ερωτικά για τις γυναίκες απ’ ό,τι το να έχουν απλώς ανδροπρεπή χαρακτηριστικά. Η έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Μαλαισίας και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Evolution and Human Behavior», υποστηρίζει τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά, δηλαδή τα προεξέχοντα ζυγωματικά, τα μεγάλα φρύδια και το σχετικά μακρύ πρόσωπο με θεληματικό πηγούνι, καθιστούν τους άντρες πιο ελκυστικούς για τις γυναίκες, ιδίως τις μέρες του μήνα που οι γυναίκες έχουν ωορρηξία.
Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα χαρακτηριστικά αυτά αποτελούν ένδειξη καλής υγείας και εικάζουν ότι οι γυναίκες ενστικτωδώς τα προτιμούν, εκτιμώντας ότι η καλή υγεία των ανδρών που τα φέρουν θα περάσει και στα παιδιά τους, τονίζουν δε ότι το «χρυσαφένιο» χρώμα στο δέρμα θεωρείται φυσική ένδειξη καλής υγείας και ότι πολλοί το θεωρούν ελκυστικό.
Στα πλαίσια της έρευνας οι επιστήμονες έβγαλαν φωτογραφία των πρόσωπα 34 λευκών και 41 μαύρων ανδρών, αξιολόγησαν το χρώμα τους και χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή για να βαθμολογήσουν την ανδροπρέπειά τους. Έπειτα έδειξαν τις φωτογραφίες σε 32 λευκές και 30 μαύρες γυναίκες, οι οποίες βαθμολόγησαν τα πρόσωπα αναλόγως με τα πόσο ελκυστικά τα θεωρούσαν.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ανδροπρέπεια των χαρακτηριστικών δεν ήταν εξίσου σημαντική με το χρώμα του προσώπου για τις εθελόντριες, οι οποίες βαθμολόγησαν ως πολύ πιο ελκυστικά τα πρόσωπα με «χρυσαφένιο» χρώμα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.