Πόση εμπιστοσύνη έχεις στον κουρέα σου;

Πόση εμπιστοσύνη έχεις στον κουρέα σου;

Η εμπιστοσύνη στο κουρέα είναι το μέγιστο που έχει να κάνει με την εμφάνιση σου, αφού τα μαλλιά είναι το Α και το Ω του look σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τα 3 καλά και το 1 κακό που θα πάθεις αν σταματήσεις να πίνεις καφέ

Σκέψου λοιπόν ότι ένα κούρεμα μπορεί να σε αναδείξει ή μπορεί να σε χαντακώνει εμφανισιακά και το τραγικό είναι να μη το καταλαβαίνεις.

Για να σου φύγει η αμφιβολία παρατήρησε τα κουρέματα όσων συναναστρέφεσαι και αν δεις κάποιο κούρεμα που ταιριάζει σε σένα και σου αρέσει απλά ρώτα τον γνωστό σου που το έκανε.

Σκέψου λοιπόν ότι δεν είσαι πειραματόζωο και σκέψου πόσες φορές το κεφάλι σου έγινε πεδίο πειράματος με τον κουρέα σου λέει «μην πεις τίποτα, άσ' το πάνω μου». Αυτό δεν είναι καλό σημάδι!

Δες ακόμα ένα βασικό σημείο, ότι δεν μπορείς να ζητάς αισθητική από κάποιον που δεν την υπηρετεί πρώτα απ' όλα προσωπικά. Αν ο χώρος του δεν είναι προσεγμένος, αν δεν προσέχει τον εαυτό του, αν δεν χρησιμοποιεί ποιοτικά προϊόντα, αν οι πρότασεις του για τα κουρέματα έχουν «κολλήσει» στο 1980, αν δεν την «ψάχνει» γενικώς, τότε δεν μπορείς να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το ότι ο κουρέας σου μπορεί να είναι επικοινωνιακός δεν σημαίνει ότι είναι καλός. Προσπάθησε να δεις ψυχρά το κεφάλι σου και να το συγκρίνεις με διάφορα κουρέματα.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...