Δώσε τη σημασία που πρέπει στο μαλλί σου!

Δώσε τη σημασία που πρέπει στο μαλλί σου!

Τα μαλλιά των ανδρών θέλουν προσοχή και μάλιστα περισσότερο από τις γυναίκες επειδή οι άνδρες τα ταλαιπωρούν περισσότερο ενώ βάλλονται από την τριχόπτωση. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι η εμφάνιση.
Η κόμμωση, το styling δηλαδή, και η ύφη μεταμορφώνει το όλο παρουσιαστικό μας και η εποχή της άνοιξης είναι η καλύτερη για να επιλέξουμε το στυλ που μας ταιριάζει. Οι στυλίστες των Athletic Barbers, εξηγούν στο Activeman ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξει ένας άνδρας.

1. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποδώσετε τα στυλ των μαλλιών σας είναι να ακολουθήσετε με προσοχή τις τάσεις της εποχής.

2. Τα σωστά προϊόντα gel και πάστας για τα μαλλιά δεν πρέπει να λείπουν την γκαρνταρόμπα σας.

3. Το υγρό look, και οι επιμελώς ατημέλητες αφέλειες αποδίδονται με τον καλύτερο τρόπο όταν το προϊόν είναι το κατάλληλο για τα μαλλιά.

4. Κάθε εκδήλωση έχει αντίστοιχα τις δικές της απαιτήσεις. Φροντίστε να ενημερώστε τον στυλίστα σας για τις δικές σας δραστηριότητες ώστε να δώσει στα μαλλιά σας το κατάλληλο κούρεμα που θα μπορείτε να το προσαρμόσετε αντίστοιχα.

5. Ακόμη και στην πιο έντονη δραστηριότητα το σωστό κούρεμα με το κατάλληλο προϊόν δεν θα σας εγκαταλείψει Η τακτική επίσκεψη στον στυλίστα εξασφαλίζει και τη γενικότερη υγεία των μαλλιών. Και μη ξεχνάτε το καλό κούρεμα σας εξασφαλίζει και αρκετή αυτοπεποίθηση!!

Αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου που θα πρέπει να φαίνεστε καλύτεροι από κάθε άλλη εποχή, είναι η περίοδος της άνοιξης, η περίοδος των διακοπών του Πάσχα!! Οι groomer και στυλίστες των Athletic Barbers προετοιμάζουν τις συμβουλές για τις διακοπές του 2015!!

Βασικότερη συμβουλή το φρεσκάρισμα του στυλ σας πριν αρχίσουν οι εορταστικές διαδικασίες. Τι πρέπει να εντάξετε στη ρουτίνα του καλλωπισμού σας;

Ζητήστε από τον στυλίστα των Athletic Barbers, χωρίς χρέωση, να σας πει τον ακριβή τύπο και υφή των μαλλιών σας.

Η ομαδοποίηση περιλαμβάνει τρείς κατηγορίες: Μέτρια σωστή υφή, Μεσαία ανθεκτική υφή και Πληθωρική δυνατή υφή.

Τύπος μαλλιών ομαδοποίηση σε τέσσερις κατηγορίες. Ίσια απαλά, σπαστά ελαφρά σκληρά, σγουρά δυνατά ανθεκτικά και πολύ πολύ σγουρά μαλλιά.

Η σωστή εκτίμηση θα σας οδηγήσει στα σωστά προϊόντα που θα προσδώσουν ομορφιά, δύναμη και καλύτερο στυλ!!

ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στα Athletic Barbers Επικοινωνήστε info@athleticbabrbers.gr ή στο www.facebook.com/athleticbarbers

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα