Έρχεται το "Xbox 720"

Έρχεται το

To "Xbox 720", η επόμενη έκδοση της κονσόλας παιχνιδιών της Microsoft θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Μαΐου, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Ο επικεφαλής προγραμματισμού στο Xbox Live, Λάρι "Major Nelson" Hryb τόνισε ότι η κονσόλα «θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας γενιάς παιχνιδιών, συνδυάζοντας την τηλεόραση με την ψυχαγωγία». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση της κονσόλας, η οποία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το xbox.com. Όπως αποκάλυψε ο Νέλσον, στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών Ειδών του Λος 'Αντζελες τον Ιούνιο, η Microsoft θα παρουσιάσει μια «πλήρη σειρά από παιχνίδια» για το νέο Xbox.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, προς το παρόν το νέο Xbox παραμένει μυστήριο καθώς δεν έχουν διαρρεύσει παρά ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση. Ωστόσο, έντονη είναι η φημολογία ότι το νέο Xbox θα ενσωματώνει νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή, Blu-ray drive, ενώ στη βασική του έκδοση θα διαθέτει 8GΒ μνήμης.

Η νέα έκδοση του Xbox έρχεται ως «απάντηση»  στην αναγγελία της Sony για την κυκλοφορία της νέας της παιχνιδομηχανής  PlayStation 4, που έγινε το Φεβρουάριο καθώς επίσης και στην κυκλοφορία του Nintendo Wii U, το περασμένο φθινόπωρο.

Εάν η πολιτική που έγινε γνωστό ότι θα ακολουθήσει η Sony για το PS4 επηρεάσει τις αποφάσεις της Microsoft για τον διάδοχο του Xbox 360, τότε θα πρέπει να καταρριφθούν οι φήμες περί αποπομπής των «μεταχειρισμένων» δίσκων παιχνιδιών από την νέα κονσόλα, περί ασυμβατότητας με τους τίτλους των παλαιότερων γενεών και άλλα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του "Super-PC", Sony Playstation 4

PS4 δεν είδαμε, κάτι όμως μάθαμε για το Playstation 4 στις 20 Φεβρουαρίου

Το Xbox θα αποτύχει, η Apple θα κυριαρχήσει στο σαλόνι, προειδοποιεί ο συνδημιουργός του

Το επόμενο Xbox θα μας... Siri στο σαλόνι;

«Όχι μεταχειρισμένα παιχνίδια στο Xbox 720», επαναλαμβάνουν οι φήμες

Το φθινόπωρο (φθηνότερο) Playstation 4 και Xbox 720

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Κρίση μέσης ηλικίας: Όσα πρέπει να ξέρετε για... όταν έρθει η ώρα
Πολλοί άνδρες περνούν από μια φάση όπου εξετάζουν σκληρά τη ζωή που ζουν. Νομίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, και αν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, αισθάνονται την επιθυμία να το