Στις λιχουδιές του Λαβασά [VIDEO]

Στις λιχουδιές του Λαβασά [VIDEO]

Εκεί στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, στον …ήρεμο κάτω πεζόδρομο, υπάρχει μια γωνιά γεμάτη λιχουδιές, το ουζερί του Λαβασά! Ψάρι ή κρέας, τσίπουρο ή ούζο, κρασί ή μπύρα, με τους ανάλογους καταπληκτικούς μεζέδες!

Στους Καλαμαριώτες και όχι μόνο ο Λαβασάς είναι γνωστός από το καφένειο – τσιπουράδικο στη οδό Χηλής. Εδώ και καιρό όμως, το τσιπουράδικο, ανανεωμένο και χωρίς το καφενείο βρίσκεται στον κάτω πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Οι λιχουδιές ανανεωμένες και αυτές και ομολογουμένως πολύ καλύτερες, αφού ο «διάδοχος» Τάσος, ανακαλύπτει νέες γεύσεις και νέα μαγειρέματα που τεστάρουν ηδονικά τον ουρανίσκο!

Για παράδειγμα η φέτα που την κάνει με τέτοιο τρόπο που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι σεφ! Πάτα εδώ και δες πως γίνεται το «Το γλυκάλμυρο …μυστικό της φέτας Λαβασά».

Η σαλάτα με σός μελιού είναι ένα πιάτο που το Activeman συστήνει ανεπιφύλακτα. Πάτα εδώ να δεις πως φτιάχνεται η «Σούπερ σαλάτα με σος μελιού»

Και αν θέλεις ψάρι, αξίζει και είναι και σε προσιτή τιμή. Αξίζει γιατί ο Λαβασάς το ψήνει με ένα …μυστικό. Πάτα εδώ να δεις «Ψήσε το ψάρι με το «μυστικό» του Λαβασά»

Φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι μεζέδες , θαλασσινά και ψάρια, αλλά και κρέας. Όλοι ένας κι ένας, από τον γαύρο μέχρι την μπριζόλα, εξαρτάται τι θέλεις να φας!« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

6 μύθοι και μια πραγματικότητα για το βραδινό φαγητό!
Αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς διατροφικούς κανόνες και βασίζεται στην πεποίθηση πως το «βραδινό φαγητό θα μετατραπεί σε λίπος». Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως κατάφεραν

Χάρτης