Κινηματογράφος: Το Disorder θα σε συναρπάσει (Video)

Κινηματογράφος: Το Disorder θα σε συναρπάσει (Video)

Μια ταινία δράσης που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει κάθε άντρα και ειδικά εκείνους που έχουν ζήσει έντονες στιγμές στη ζωή τους. Μια ταινία, που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει και κάθε γυναίκα. Μια ευρωπαϊκή παραγωγή που αξίζει να δεις με την συντροφιά σου!

Μετά την ολοκλήρωση μιας σκληρής θητείας στις Ειδικές Δυνάμεις, ένας στρατιώτης ονόματι Βίνσεντ αναλαμβάνει την ασφάλεια ενός πλούσιου επιχειρηματία από τον Λίβανο, καθώς και της συζύγου και του γιου του.

Η ταινία Disorder (Διαταραχή) που υπογράφεται από την Άλις Γουΐνοκουρ, περιγράφει την ιστορία ενός νέου άνδρα που πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες και καλείται να προστατεύσει μια οικογένεια.

Ο Βέλγος ηθοποιός Ματίας Σένερτς περιγράφει με ποιο τρόπο προετοιμάστηκε για τον ρόλο:

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη εμπειρία των αισθήσεων. Οπότε σκέφτομαι «πρέπει να το ζήσω. Να βρεθώ στο σημείο όπου γίνεσαι παρανοικός, οι αισθήσεις δουλεύουν στο 200%. Ακούς πιο δυνατά, αισθάνεσαι πιο ισχυρά». Και έτσι, επειδή υπάρχει άγχος, σταμάτησα να κοιμάμαι αλλά όχι από επιλογή. Ξαφνικά, άρχισα να έχω συμπτώματα».

Η Γερμανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κρούγκερ υποδύεται τη σύζυγο του εργοδότη του νεαρού άνδρα.

Η Γαλλίδα σκηνοθέτις Άλις Γουϊνοκούρ μιλά για την εμπειρία να γράψει το σενάριο αλλά και να σκηνοθετήσει μια ταινία με ήρωα έναν άνδρα με διαταραχή:

«Ήξερα πως ο Σένερτς θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτή την οριακή κατάσταση και ήταν κάτι πάνω στο οποίο εργαστήκαμε. Δεν κοιμόταν στο πλατό και έκανε πάρα πολύ δουλειά, για παράδειγμα σωματικά. Έκανε πολλά τατουάζ και σημάδια. Πραγματικά αφοσιώθηκε στην ταινία. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία σκηνοθετικά».

Το ψυχολογικό θρίλερ «Διαταραχή» με τους Ματίας Σένερτς και Ντάιαν Κρούγκερ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Κανών, προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς και αυτό το διάστημα ξεκινά να προβάλλεται στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: Euronews

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Όλο το πρόγραμμα για να ακολουθήσεις τη μεγάλη μοτο – βόλτα (Video)
Αύριο Κυριακή 30 Απριλίου εκκινεί η δεύτερη μοτο-βόλτα που οργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Greek Stunt Riders από τη Θεσσαλονίκη. Φέτος η εκδήλωση είναι διήμερη και περιλαμβάνει...