5 προτάσεις για μην περάσεις το σαββατοκύριακο στο κρεβάτι!!!

5 προτάσεις για μην περάσεις το σαββατοκύριακο στο κρεβάτι!!!

Μετά από τις νεροποντές που έπληξαν τις προηγούμενες μέρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, βγήκε επιτέλους ο ήλιος, ανέβηκε η θερμοκρασία και φυσικά η διάθεση μας. Το σαββατοκύριακο για πολλούς από εμάς αποτελεί ξεκούραση, διασκέδαση και μας κάνει να ξεφεύγουμε από την δύσκολη εβδομάδα.

Φυσικά, λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ότι δεν κανόνισες τίποτα και το άφησες τελευταία στιγμή και τώρα δεν ξέρεις πως να περάσεις δημιουργικά και ποιοτικά και κυρίως με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα το σαββατοκύριακο. Μην ανησυχείς παρακάτω σου έχουμε φτηνούς τρόπους, ώστε να περάσεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο.

1. Παραλία

Σίγουρα εκεί που μένεις θα υπάρχει κάποια κοντινή παραλία. Μπορείς να την επισκεφτείτε με το αυτοκίνητο ή ακόμα και με την συγκοινωνία. Μια καλή ιδέα είναι να πάρεις μαζί σου και προμήθειες , π.χ. κάποιο φρούτο ή ακόμα και σαντουιτσάκια.

2. Επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της πόλης σου

Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να λέει , " τόσα χρόνια στην Θεσσαλονίκη και στον Λευκό Πύργο δεν έχω μπει". Συνήθως όταν κατοικούμε σε ένα μέρος ποτέ δεν σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς του χώρους γιατί πολύ απλά τα θεωρούμε δεδομένα. Καιρός λοιπόν, να θεωρήσεις τον εαυτό σου τουρίστα στην ίδια σου την πόλη και να επισκεφτείς ότι ομορφιές έχει η πόλη που τις είχες ξεχάσει!!

3. Ψάρεμα

Είναι μία ασχολία που σίγουρα θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον! Αγοράσε δόλωμα ή ακόμα μάζεψε εσύ ο ίδιος από την παραλία και ξεκίνησε να βγάζεις το μεσημεριανό σας τραπέζι! Το ψάρεμα είναι ένα χόμπι που μπορεί να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε είτε έχει εμπειρία είτε όχι!

4. Νυχτερινή ποδηλασία ή τρέξιμο

Αν είσαι αθλητικός τύπος θα μπορούσες να πάρεις την παρέα σου και κάνετε μια βόλτα το βράδυ με τα ποδήλατά σας ή ακόμα και τρέχοντας! Θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Και σε φυσική κατάσταση θα κρατηθείτε και θα περάσετε ωραία με την παρέα σας.

5. Ημερήσια εκδρομή

Είναι κόσμος που δεν μπορεί να αποδράσει από το τόπο του για πολλές μέρες. Γι'αυτό μια καλή λύση είναι οι κοντινές ημερήσιες εκδρομές. Μπορείς να φτιάξεις μια λίστα αναπαραγωγής με αγαπημένα σου τραγούδια, και να αποδράσεις για λίγο από την καθημερινότητά σου .

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.