Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι: Μοναδική νόστιμη επιλογή!

Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι: Μοναδική νόστιμη επιλογή!

Μεσημέρι και το στομάχι …γουργουρίζει! Επιλογές πολλές, αλλά στη Θεσσαλονίκη μια είναι μοναδική. Τι θα έλεγες για μπακαλιάρο, πατάτες τηγανητές, μια καυτερή και λευκό κρασί ή ρετσίνα;

Νόστιμο ακούγεται και νόστιμο είναι. Στη Θεσσαλονίκη τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι είναι ξακουστά και αν δεν έχεις φάει μπακαλιάρο στ λαδόκολλα στα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι, τότε δεν έχεις γευτεί τίποτα. Και αν είσαι Θεσσαλονικιός είσαι απαράδεκτος, αν είσαι Αθηναίος, κακώς στο ξέφυγαν τα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι.

Τα μπακαλιαράκια στο λιμάνι είναι σημείο αναφοράς στην στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και δεκαετίες ο κύριος Νίκος, πάντα χαμογελαστός και φιλόξενος, φροντίζει καθημερινά για τον πιο νόστιμο τηγανητό μπακαλιάρο.

Η χειροποίητη σκορδαλιά με τις φρεσκοκομμένες πατάτες ροδέλες, μία καυτερή πιπεριά και ρετσίνα θα σας χαρίσουν μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Σε έναν γραφικό λιθόστρωτο πεζόδρομο, απολαύστε το ουζάκι σας με νόστιμους μεζέδες και αφεθείτε στο απρόοπτο. Καθημερινά, οι πελάτες μας αντιπροσωπεύουν την πραγματική εικόνα της πόλης.

Επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, πολιτικοί, τουρίστες, φοιτητές, καταλήγουν σε αυθεντικό λαϊκό γλέντι.

Στα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι όμως υπάρχουν και άλλοι μεζέδες! Χταπόδι, καλαμαράκια, παστά και πολλά άλλα μαγειρεμένα με την ίδια ποιότητα του μπακαλιάρου.
Βρίσκεται στο πεζόδρομο της Φασιανού, απέναντι από την είσοδο του λιμανιού και προσοχή μη τα μπερδέψεις με εκείνα του Αρίστου που είναι δίπλα!

Στα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι διαπιστώσαμε και κάτι ακόμα, οι τιμές έχουν μείνει ίδιες τα τρία τελευταία χρόνια.

Και φυσικά αν θέλεις παραγγέλνεις και σου έρχεται σπίτι πακέτο!

Τηλέφωνο: 2310 512 600 2310 510 210

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.