Τι κάνεις (αν έχεις) με 60 ευρώ την ημέρα;

Τι κάνεις (αν έχεις) με 60 ευρώ την ημέρα;

Αν έχεις στον λογαριασμό σου τόσα λεφτά που να μπορείς να παίρνεις από το ΑΤΜ 60 ευρώ την ημέρα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση στη διαχείριση των χρημάτων σου! Το πολιτικό τοπίο θολό με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε το πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες, επομένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση!

Αν λοιπόν μετά από την πολύωρη αναμονή καταφέρεις να πάρεις τα 60 ευρώ, σκέψου ότι πρέπει να αγοράσεις και να πληρώσεις τα απολύτως απαραίτητα.
Δηλαδή, από το 60άρι θα πρέπει να υπολογίζεις ότι πέντε μέχρι 10 ευρώ το πολύ, θα πρέπει να πάει στη διατροφή σου συνολικά. Από αυτά τα χρήματα θα πρέπει να βάλεις δύο ευρώ την ημέρα για τις μετακινήσεις σου, είτε πρόκειται για βενζίνη, είτε εισιτήρια ΜΜΜ.

Μην κάνεις το λάθος να πας να φουλάρεις βενζίνη ή να αγοράσεις πολλά τρόφιμα. Δεν έχουμε πόλεμο, δεν θα λείψει ούτε η βενζίνη, ούτε τα τρόφιμα (τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα) Απλά το μόνο που θα κάνεις είναι να ξοδέψεις τα διαθέσιμα σου χρήματα.

Μέτρησε τις πληρωμές σου σε ΔΕΗ και τηλέφωνα. Για την ΔΕΗ μην ανησυχείς δεν κόβεται το ρεύμα, επομένως άφησε την απλήρωτη. Όσο για το τηλέφωνο, ζήτα παράταση από την εταιρία ή κάνε διακανονισμό.

Ανέστειλε όλες τις άλλες πληρωμές σου, όπως και τις εξόδους σου. Σκέψου ότι ακόμα και έναν καφέ να πιείς έξω κάνει δύο ευρώ! ΄

Ανέστειλε όλες τις μη απαραίτητες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου.

Στόχος είναι να κρατήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες.

Φύλαξε τα χρήματα σου φυσικά στο σπίτι αλλά πάρε όλες τις προφυλάξεις (πάτα εδώ να διαβάσεις το πώς)

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Κρίση μέσης ηλικίας: Όσα πρέπει να ξέρετε για... όταν έρθει η ώρα
Πολλοί άνδρες περνούν από μια φάση όπου εξετάζουν σκληρά τη ζωή που ζουν. Νομίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, και αν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, αισθάνονται την επιθυμία να το