Οι ωραίοι έχουν …χρέη, αλλά περνούν καλά!

Οι ωραίοι έχουν …χρέη, αλλά περνούν  καλά!

Στην χώρα μας σχεδόν όλοι έχουν χρέη γι αυτό και δεν θα πρωτοτυπήσεις εσύ, σε αυτό τον τομέα! Όμως αντί να μένεις στην πόλη, επειδή δεν σου φτάνουν τα λεφτά, υπάρχουν λύσεις για να κάνεις τη βουτιά σου, την πλάκα σου, να ξεδώσεις και γενικά να περάσεις καλά!

Απλά θα πρέπει να ξεχάσεις τις οργανωμένες παραλίες και να οργανωθείς μόνος σου, μαζί με την παρέα. Δες πως γίνεται:

1. Ξέχνα τις ξαπλώστρες…

…και ετοίμασε τις πετσέτες θαλάσσης, διπλές αυτή τη φορά, μια για την αμμουδιά και την άλλη για να σκουπίζεσαι.

2. Ψάξε την ομπρέλα…

…Αν την έχεις κάπου καταχωνιασμένη βγάλτην ή ρώτα κάποιον από την παρέα αν έχει. Στην τελική αν δεν υπάρχει ομπρέλα, απλά θα …ψηθείτε στον ήλιο!

3. Επιστράτευσε τα ισοθερμικά και τις παγοκύστες…

… Βάλε τις παγοκύστες να παγώσουν και βάλε μέσα στα ισοθερμικά τσαντάκια τις μπύρες, τα νερά, τα αναψυκτικά ή ότι άλλο θελήσεις!

4. Βρες το ψυγειάκι της μαμάς…

…είναι πολύ χρήσιμο για να πάρεις μαζί τα τρόφιμα και τα ποτά της παρέας! Δεν είναι ντροπή, κάποτε παλιά οι γονείς σου πήγαιναν με τα …ταπεράκια στην παραλία!

5. «Στρατοπέδευσε» δίπλα από μπιτς μπαρ…

…δεν είναι ανάγκη να καθίσεις στην περιοχή του μπιτς μπαρ, όπου μπορεί να μην χρεώνουν την ξαπλώστρα, αλλά σίγουρα χρεώνουν το ποτό! Πάνε πιο δίπλα στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας και να θυμάσαι ότι το κάθε μπιτς μπαρ δεν νοικιάζει τον χώρο συνολικά, αλλά μόνο τον αριθμό των ομπρελών και ξαπλωστρών που θα βάλει.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα