Πόσα κιλά έβαλες στις διακοπές;

Πόσα κιλά έβαλες στις διακοπές;

Η ζυγαριά είναι ο αμείλικτος μάρτυρας, αλλά ο καθρέφτης ο πιο υποκειμενικός! Οι περισσότεροι βάζουμε κιλά στις διακοπές, όμως πολλές φορές αυτά τα κιλά μπορεί να δένουν καλύτερα στη συνολική μας εικόνα. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι άνετα με το σώμα σου.

Επομένως πριν ζυγιστείς, γδύσου και στήσου μπροστά στον καθρέφτη! Ανεξάρτητα αν σε ικανοποιεί η όψη σου στον καθρέφτη, μετά ζυγίσου, για να δεις πόσα παραπάνω κιλά έβαλες κατά τη διάρκεια των διακοπών, ώστε να επιλέξεις τι θα κάνεις.

Σκέψου ότι τα κιλά δεν παίζουν ρόλο, εκτός αν κάνεις κάποιο άθλημα που εξαρτάται από τα κιλά.

Το πιθανότερο είναι να έχεις βάλει τρία με τέσσερα κιλά, που σε κανονικές συνθήκες δεν παίζουν ρόλο. Όμως απαιτούν προσοχή, αφού μπορεί να αποτελέσουν προοίμιο να προσθέσεις ασυναίσθητα περισσότερα κιλά.

Γι αυτό καλό θα είναι να επανέλθεις άμεσα στον κανονικούς διατροφικούς σου ρυθμούς ή να επιλέξεις μια διατροφή που θα σε επαναφέρει στα κιλά πριν από τις διακοπές.

Αν πάλι σου αρέσει το νέο σου look τότε δεν μένει παρά να προσαρμόσεις τη διατροφή σου ώστε να μην προσθέσεις κιλά.

Προσάρμοσε τη διατροφή σου να σου δίνει 1.600 θερμίδες και τις δύο επόμενες 1.800. Μπορείς να το πετύχεις, εμπλουτίζοντας το ημερήσιο διαιοτολόγιό με ένα φρούτο και μια φέτα ψωμί επιπλέον ή με ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί ή μία σαλάτα και μία φέτα ψωμί. Mετά τις δύο πρώτες εβδομάδες πρόσθεσε, επίσης, 1 ποτήρι χυμό και 1 φέτα ψωμί με 1 φέτα τυρί ή 1 γιαούρτι πλήρες με ένα κουταλάκι μέλι ή 1 αυγό βραστό με 1 φέτα ψωμί ή 2 φρυγανιές, ώστε οι θερμίδες να γίνουν 1.800.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε 5 τρόπους για να διπλασιάσεις τα οφέλη από την προπόνησή σου
Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί πώς μπορείς να διπλασιάσεις τα οφέλη σου από την προπόνηση. Σίγουρα μία σωστή διατροφή αλλά και ένα έντονο πρόγραμμα είναι δύο τρόποι γνωστοί και περπατημένοι.