Σκέψου καλά πριν γδυθείς μπροστά στη on line κάμερα!

Σκέψου  καλά πριν γδυθείς μπροστά στη on line κάμερα!

Βραδινά μοναξιάς καθισμένος μπροστά στο pc σου, να σερφάρεις σε κάποιο από τα social media. Η ώρα περνάει, τα ποτάκια διαδέχονται το ένα το άλλο και ξαφνικά νάσου στην οθόνη το μήνυμα με …σεξουαλικά υπονοούμενα από κάποιο άτομο, που προφανώς ψάχνετε όπως και εσύ!

Η διαδικτυακή συζήτηση ανάβει, όπως ανάβουν και τα …αίματα. Τον νιώθεις να «ζωντανεύει» όταν πέφτει η πρόταση από την άλλη άκρη: «Να ανοίξουμε κάμερα»;

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις συμφωνείς. Μόνος είσαι άλλωστε, ψάχνεις να βρεις να περάσει ευχάριστα η ώρα, γιατί να μην βάλεις κάμερα; Ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείς, όχι για να ανοίξεις την κάμερα, όσο γι αυτό που σίγουρα θα επακολουθήσει μετά από σεξουαλικού τύπου συζητήσεις στα chat των social media. Και αυτό που επακολουθεί είναι το γδύσιμο το …δικό σου γδύσιμο!

Ακόμα και να μη το έχεις σκοπό, λίγο το ποτό, λίγο οι παραινέσεις: «Ωραίο στήθος έχεις, μπορείς να σηκώσεις την μπλούζα  σου…» από το άλλο άτομο και το πιθανότερο είναι να ενδώσεις σε ένα διαδικτυακό στριπ τιζ.

Και τι έγινε αν ξεντυθώ; Θα αναρωτηθείς! Ακόμα και αν κάνω cyper sex τι έγινε; Θα αναρωτηθείς και πάλι. Δεν έγινε τίποτα αν το άτομο στην άλλη άκρη το γνωρίζεις προσωπικά ή είστε φίλοι διαδικτυακοί πολύ καιρό. Αν όμως πρόκειται για μια γνωριμία της στιγμής πρόσεχε αν δεν θέλεις το βίντεο σου να κυκλοφορήσει ευρέως σε όλο το διαδίκτυο!

Σκέψου ότι χωρίς να το γνωρίζεις η εικόνα σου μπορεί να καταγραφεί! Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, τότε πέταξε τα ρούχα σου και απλά φρόντισε να κάνεις ένα καλό στριπ τιζ μην γίνεις και ρόμπα στο διαδικτυακό κοινό.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική, αφού δεν γνωρίζεις σε ποια μάτια θα φτάσει το βίντεο που απεικονίζεις μια πολύ προσωπική σου στιγμή, όπου αποκαλύπτεις τα απόκρυφα και άλλες πτυχές του εαυτού σου.

Γι αυτό λοιπόν έχε το νου σου, κυρίως στις ημέρες των αργιών, όπου οι επιτήδειοι ή οι επιτήδειες βρίσκουν τα «θύματα» τους!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.