8 σημαντικά μυστικά για τους κοιλιακούς σου (Video)

8 σημαντικά μυστικά για τους κοιλιακούς σου (Video)

Για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα δεν αρκεί μόνο να κάνεις δεκάδες κοιλιακούς σε κάθε σετ. Οκτώ μικρά μυστικά θα σε βοηθήσουν να διώξεις το λίπος, να αποκτήσεις κοιλιά – πλάκα και να εμφανίσεις το 6pack

1. Μόνο οι κοιλιακοί δεν …καίνε!

Με τις ασκήσεις των κοιλιακών δεν αδυνατίζεις στην συγκεκριμένη περιοχή απλά γραμμώνεις. Ο μοναδικός τρόπος για να χάσεις λίπος από την κοιλιά είναι να μειώσεις το συνολικό σωματικό λίπος με διατροφή.

2. Ίδρωσε και λαχάνιασε

Για να φανούν οι κοιλιακοί σου πρέπει περιλάβεις στο πρόγραμμα σου αερόβια προπόνηση όπως τρέξιμο, ελλειπτικό, αερόμπικ κλπ. Τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.

3. Πρόσεχε μη …μονιμοποιήσεις το λίπος

Αν βασιστείς μόνο στις ασκήσεις κοιλιακών την στιγμή που έχεις περιττό βάρος στην περιοχή το πιθανότερο είναι το λίπος που κρύβει τους κοιλιακούς σου να μείνει εκεί και μάλιστα να ενσωματωθεί λόγω της άσκησης και να φύγει δυσκολότερα!

4. Οι κοιλιακοί είναι απλά μια ακόμα μυϊκή ομάδα

Οι κοιλιακοί μύες είναι σαν οποιοδήποτε άλλο μυ του σώματός μας, άρα θα πρέπει να τους γυμνάζεις με τον ίδιο τρόπο που γυμνάζεις και τους άλλους μύες. Αυτό σημαίνει προπόνηση ενδυνάμωσης δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για τους κοιλιακούς, με ξεκούραση ενδιάμεσα και ποικιλία ασκήσεων ώστε να εστιάσεις σε διαφορετικές περιοχές των κοιλιακών μυών

5. Ανέπνεε σωστά

Οι αμέτρητες επαναλήψεις στα σετ των κοιλιακών δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία όσο η σωστή εισπνοή και εκπνοή κατά την άσκηση τηρώντας τη σωστή τεχνική.

6. Κάντο ...αργά!

Εκτελέστε αργά τις ασκήσεις των κοιλιακών και συγκεντρώσου στην σωστή εκτέλεση.

7. Χρησιμοποίησε το βάρος σου και μόνο

Δεν χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό για να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου. Μπορείς να κάνεις μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με το βάρος του σώματός σου ή με μια μεγάλη μπάλα. Η ελεύθερη άσκηση κοιλιακών ενεργοποιεί μύες που με τα μηχανήματα κοιλιακών δεν θα μπορούσαν να γυμναστούν.

8. Τα γονίδια και η ηλικία

Η ηλικία, τα γονίδια, το φύλο, επηρεάζουν την όψη του σωματότυπου. Ακόμη και οι αθλητές ή τα μοντέλα δεν έχουν πάντοτε την πιο επίπεδη και με τον ίδιο τρόπο γραμμωμένη κοιλιά.
Δες στα δύο βίντεο που ακολουθούν δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα κοιλιακών ασκήσεων. Παρατήρησε τις εισπνοές – εκπνοές και την ταχύτητα εκτέλεσης των ασκήσεων:

Ροκανίσματα

Άρσεις ποδιών

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.