3 τρόποι «να ξεφουσκώσεις» από τα Πασχαλινά

3 τρόποι «να ξεφουσκώσεις» από τα Πασχαλινά

Όλοι ξέρουμε ότι το fitness και το σούβλισμα δεν πάνε μαζί ! Ναι, είναι οξύμωρο, αλλά πάντα υπάρχουν συμβουλές για να είσαι σε φόρμα και φυσική κατάσταση, ακόμα και όταν υπάρχουν μέρες που θα ξεφύγεις από τις καλές συνήθειες.

Στο Activeman σου προτείνουμε τρόπους για επανέλθεις στο fit στιλάκι σου πριν πας γυμναστήριο.

1. Αντίο αυτοκίνητο, πάρε ποδήλατο ή περπάτα!

Ο ανοιξιάτικος καιρός των πασχαλινών διακοπών συνήθως ευνοεί το περπάτημα αλλά και κάθε είδους περιπάτους στην εξοχή, που τόσο μας έχουν λείψει. Μπορείτε να πάτε σε φίλους και συγγενείς είτε με τα πόδια να η απόσταση το επιτρέπει, είτα να πάρετε ποδήλατο.

2. Το νερό, νεράκι…

Πάσχα αλά ελληνικά σημαίνει διατροφική υπερβολή. Τεράστιες ποσότητες φαγητού και ποτού «βομβαρδίζουν» κυριολεκτικά τον οργανισμό μας, που αδυνατεί να ανταπεξέλθει! Φρόντισε να πίνεις όσο γίνεται άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας έτσι ώστε να ευεργετήσετε τον οργανισμό σας με τα πολύτιμα συστατικά του νερού αλλά και να νιώσεις πιο εύκολα χορτάτος.

3. Όχι άλλο… fast food

Για μερικές ημέρες αποχαιρέτησε τα γεύματα με συντηρητικά προϊόντα των super markets και τα «πλαστικά» φαγητά των fast foods . Προσπάθησε να φας μαγειρευτό φαγητό με υλικά που έχεις αγοράσει ο ίδιος, και ξέρεις λίγο ή πολύ τη ποιότητα του.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.