Κάψε θερμίδες όσο πιο «απλά» μπορείς (Video)

Κάψε θερμίδες όσο πιο «απλά» μπορείς (Video)

Αποτελεί χρόνιο πρόβλημα για κάθε άνδρα, ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε πάντα. Εχεις δημιουργήσει... κοιλιά (aka μπάκα) και θες να αρχίσεις τη διαδικασία να τη «ρίξεις». Μπορείς κι εμείς το πιστεύουμε ότι μπορείς.

Δες τρεις απλούς τρόπους

Ποδήλατο

Το βασικότερο όπλο για καλή καρδιαγγειακή προπόνηση είναι το ποδήλατο. Σου δίνει τη δυνατότητα να κάψεις μέχρι και 1.500 θερμίδες την ώρα. Πώς; Μια ώρα ποδήλατο στη μέγιστη ένταση θα σε βοηθήσει να κάψεις περίπου 950 θερμίδες. Για σκέψου το...

Σχοινάκι

Το σχοινάκι είναι εξαιρετικά ευεργετικό και σας μην είσαι ο... Ρόκυ Μπαλμπόα. Είναι από τις ασκήσεις που καίνε τις περισσότερες θερμίδες και σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς εκείνα τα "εκνευριστικά" κιλ, που φαίνονται. Μπορείς να κάψεις μέχρι και 850 θερμίδες. Αρκούν 10 έως 20 λεπτά τη μέρα. Στην τελική, το κάνεις και στο σπίτι σου.

Τρέξιμο

Με το τρέξιμο μπορείς να κάψεις περισσότερες θερμίδες ανάλογα με την ένταση και την ταχύτητα που κινείσαι. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους να μειώσεις το άγχος και την κατάθλιψη. Μπορείς να κάψεις γύρω στις 700-800 θερμίδες την ώρα, ενώ κάνοντας τζόκινγκ καις (περίπου) 800-900 θερμίδες.
Και αν προσθέσεις και μερικές ασκήσεις, όπως στο βίντεο θα είναι ακόμα καλύτερα!

Καλό δεν ακούγεται;

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ