Οι 5 πιο έξυπνοι τρόποι να κρύψεις την κοιλιά σου!

Οι 5 πιο έξυπνοι τρόποι να κρύψεις την κοιλιά σου!

Είναι η περίοδος που ακόμα και οι αθλητές fitness κάνουν… κοιλίτσα! Εσύ έχεις αρχίσει γυμναστήριο, έχεις μπει σε πρόγραμμα αλλά η …κοιλίτσα σου εξέχει πριν ακόμα καταφέρεις να την …ισιώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες το πιο γρήγορο και extreme πρόγραμμα για το σπίτι

Μέχρι να το καταφέρεις δες λοιπόν πως θα την κρύψεις:

1. Προτίμησε τα σκούρα ρούχα

Το μαύρο χρώμα «κόβει» πόντους. Μπορείς να φορέσεις ένα total black σύνολο ή να προτιμήσεις μια άλλη σκούρα απόχρωση, όπως το σκούρο μπλε, το γκρι ή το ανθρακί. Τα χρώματα αυτά σε κάνουν να φαίνεσαι πιο λεπτός, ενώ οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις δε σε βοηθάνε τόσο να κρύψεις τις ατέλειες.

2. Βάλε χαμηλοκάβαλα τζιν

Τα χαμηλοκάβαλα τζιν σταματάνε ακριβώς κάτω από το στομάχι κι έτσι βοηθάνε να καλύψεις την κοιλιά σου. Ακόμη κι αν έχεις μερικά επιπλέον κιλά, μπορείς να φορέσεις στενό τζιν μιας και θα σε κάνει να φαίνεσαι πολύ πιο λεπτός συνολικά.

3. Φόρεσε το πουκάμισο σου από έξω

Όταν βγάζεις το πουκάμισο έξω από το παντελόνι σου, η κοιλιά σου δε φαίνεται τόσο έντονη. Πρόσεξε βέβαια να μην είναι πολύ στενό αλλά ούτε και πολύ φαρδύ.

4. Απέφυγε τι στενές μπλούζες

Οι μπλούζες που επιλέγεις πρέπει να είναι λίγο φαρδιλές, αλλά όχι υπερβολικά. Απέφυγε τις πάρα πολύ στενές επιλογές και επέλεξε κάτι που να ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του σώματος σου ώστε να έχεις χώρο να αναπνεύσεις. Ένα σωστό T-shirt πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τους ώμους σου και να στενεύει κοντά στο στήθος. Φρόντισε, όμως, να είναι λίγο πιο φαρδύ από εκεί και κάτω. Αν δεν είσαι fan των T-shirts, τότε ακόμη καλύτερα. Προτίμησε να φορέσεις μπλούζες με μακριά μανίκια καθώς θα κάνουν το σώμα σου να φαίνεται πιο εξισορροπημένο.

5. Πρόσεξε την στάση του σώματος σου

Η σωστή στάση του σώματος μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορεί να κάνει την κοιλιά σου να φαίνεται πιο επίπεδη, ενώ παράλληλα τα ρούχα σου θα στέκονται καλύτερα και θα φαίνεται να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...