Αυτά είναι τα 4 πράματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις στη παραλία

Αυτά είναι τα 4 πράματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις στη παραλία

Η ανεμελιά του καλοκαιριού, η παρέα και πολλοί άλλοι παράγοντες σε κάνουν να ξεχάσεις κάποια πράγματα που είναι σημαντικά στην εξόρμηση στη παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Για να μην την ψάχνεις με το …κυάλι, μάθε τον σωστό τρόπο του έξυπνου φλερτ

Δες λοιπόν ποια είναι αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσεις:

1. Πετσέτα θαλάσσης

Πολλές φορές την ξεχνάς και κάθεσαι όρθιος… σαν ..χαζός για να στεγνώσεις. Πάρε και καμιά καινούργια, υπάρχουν υπέροχες και πολύ οικονομικές στην αγορά, οπότε μη ψάχνεις δικαιολογίες. Ποτέ μην πάρεις την πετσέτα του ξενοδοχείο δεν είναι και ότι το καλύτερο.

2. Αντηλιακό

Μπορεί να νομίζεις ότι …αντέχεις στον ήλιο όμως ποτέ δεν ξέρεις πόση ώρα μα μείνεις, αν θα βρεις σκιά και πότε θα το χρειαστείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζουμε με τον ήλιο και όχι τσιγκουνιές στο δείκτη!

3. Σαγιονάρες

Σαγιονάρες, για να μη φοράς τα αθλητικά ξελυμένα όταν καίει η άμμος! Οι σαγιονάρες είναι μόνο για παραλία. Τα αθλητικά μέσα στην άμμο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αφού γεμίζουν άμμο και αλμύρα και καταστρέφονται.

4. Ένα μπλουζάκι

Ένα μπλουζάκι που να ταιριάζει με το μαγιό και να μην είναι αυτό που κοιμάσαι (αν φοράς) Το μπλουζάκι είναι απαραίτητο από τη μια για τον ήλιο και από την άλλη αν χρειαστεί να βρεθεί κάπου εκτός παραλίας και να πρέπει να το φορέσεις.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...