Αυτοί είναι οι κανόνες «επιβίωσης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τα εγκαίνια της ΔΕΘ

Αυτοί είναι οι κανόνες «επιβίωσης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τα εγκαίνια της ΔΕΘ

Αν δεν είσαι από τους τυχερούς που τη μέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, θα λείπεις από την πόλη, τότε πρέπει να επιστρατευτείς με δύναμη και να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες επιβίωσης, που σου επέβαλαν όλοι αυτοί που θεωρούν «παράδοση» τις διαδηλώσεις και οι περισσότεροι δεν είναι καν Θεσσαλονικείς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο φραπέ έγινε 60 χρονών και αν θες να μάθεις τα πάντα, πρέπει να πας στη ΔΕΘ!

Οι διαδηλώσεις έγιναν «παράδοση» και γραφικές συνάμα, όμως εσύ πρέπει να πας στη δουλειά σου ή στις άλλες υποχρεώσεις ή ακόμα για διασκέδαση που θέλεις ως ελεύθερος άνθρωπος.

Έχε λοιπόν υπόψη σου ότι το «πάρτι» θα αρχίσει από σήμερα το απόγευμα, ενώ το Σάββατο θα γίνει το μεγάλο πάρτι. Φυσικά έχεις ξεχάσει ή δεν θυμάσαι λόγο ηλικίας, τότε που τα εγκαίνια της ΔΕΘ ήταν μέρα γιορτής για τη πόλη!

Σήμερα και αύριο (Σάββατο) λοιπόν απέφυγε όσο μπορείς να κινηθείς στο κέντρο της πόλης, αν δεν έχει δουλειά. Άσε τις βόλτες επειδή μπορεί ξαφνικά να βρεθείς να δακρύσεις, όχι γιατί συγκινήθηκες, αλλά γιατί η αστυνομία έριξε δακρυγόνα για να διαλύσει κάποιες ταραχές.

Αν είσαι εργαζόμενος ή αν είναι απόλυτη ανάγκη να κινηθείς στο κέντρο, ξέχνα το αυτοκίνητο. Ξέχνα όμως και τη μηχανή ή το μηχανάκι, αφού μπορεί να βρεθεί «θύμα» κάποιων επεισοδίων. Το ίδιο βέβαια και το αυτοκίνητο. Όπως και να έχει στάθμευσε μακριά από το κέντρο και περπάτα. Σκέψου ότι ακόμα και το λεωφορείο μποτιλιάρετε!

Αν δεν έχεις δουλειά, μην προτιμήσεις το κέντρο για τις βόλτες σου. Περιφερειακά του κέντρου υπάρχουν ένα τσούρμο προτάσεις διασκέδασης. Για να μην ψάχνεις, μπες στο μενού Lifestyle/Καλή Ζωή του Activeman.gr και δες τι παίζει!

Αν θέλεις να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες «παραδοσιακές» πορείες και τα κλεισίματα δρόμων πάτα εδώ να δεις το σχετικό δημοσίευμα της Voria.gr

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...