Προγραμμάτισε και κέρδισε το πρωινό σου

Προγραμμάτισε και κέρδισε το πρωινό σου

Η μόνιμη δικαιολογία πολλών που δεν τρώνε πρωινό γεύμα είναι ότι δεν προλαβαίνουν. Ωστόσο το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και αν θέλεις να κάνεις σωστή διατροφή πρέπει να υπάρχει. Επομένως η λύση είναι το πρόγραμμα.
Αν δεν σου φτάνει ο χρόνος για να ετοιμάσεις το πρωινό σου, πολύ απλά φτιάξτο από το βράδυ. Μπορείς να φτιάξεις σάντουίτς ή να βράσεις αυγά ή κούκις με βρώμη, από το βράδυ και να τα έχεις έτοιμα για το πρωί.
Βέβαια αν προτιμήσεις τη βρώμη με γάλα, τότε αυτό σίγουρα δεν παίρνει παρά μόνο δύο λεπτά να ετοιμαστεί και άλλα πέντε να το φας. Αν πάλι δεν προλαβαίνεις, φτιάξε μπάρα βρώμης ή αγόρασε έτοιμες, πάρε μια μαζί σου και φύγε για τη δουλειά.
Υπάρχει ακόμα μια λύση για φρέσκο πρωινό. Να ξυπνάς λίγο νωρίτερα. Δεν θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά να ψήσεις αυγά ή να κάνεις μια γρήγορη στρατσάδα και να φας ένα ζεστό πρωινό γεύμα. Συνολικά ο χρόνος σου θα είναι 20 λεπτά λιγότερου ύπνου, που πάλι μπορεί να μην είναι λιγότερος, αφού μπορείς να κοιμηθείς λίγο νωρίτερα.

Λύσεις υπάρχουν αρκεί να μπορείς να τις βρεις. Απλά βάλε ένα πρόγραμμα στη πρωινή σου διατροφή, τσέκαρε το με το χρόνο σου και ακολούθησε το.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτά είναι 15 πράματα για το σεξ που ούτε καν φαντάζεσαι
Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ τότε μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος και αν δεν μας πιστεύεις διάβασε τις επόμενες γραμμές και θα το καταλάβεις: