Οι έξυπνες λύσεις της …πρωινής αμέλειας!

Οι έξυπνες λύσεις της …πρωινής αμέλειας!

Ξυπνάς το πρωί, πας όπως πάντα στο μπάνιο και ετοιμάζεσαι για τα …σχετικά του πρωινού ξυπνήματος! Πας να πάρεις την οδοντόπαστα και βλέπεις ότι τελείωσε… Μη σε πιάνει πανικός, για όλα υπάρχουν οι …έκτακτες λύσεις, αρκεί να ξέρεις πως θα υποκαταστήσεις ότι ξέχασες να αγοράσεις….

Πολλές φορές ξεχνάμε να αγοράσουμε πράγματα που είναι είδη πρώτης ανάγκης που χρησιμοποιούμε καθημερινά, από το χαρτί υγείας, τον αφρό ξυρίσματος και άλλα πολλά. Ωστόσο για όλα υπάρχουν λύσεις ανάγκης, διάβασε με άλλα προϊόντα μπορείς να αντικαταστήσεις αυτά που σου λείπουν:

Οδοντόπαστα:

- Αλατόνερο: Σε ένα μικρό ποτηράκι βάζεις νερό με λίγο αλάτι βουτάς εκεί μέσα στην οδοντόβουρτσα και πλένεις τα δόντια.
- Αλατόνερο με λεμόνι: Είναι μια πολύ καλή λύση που μπορείς να την καθιερώσεις μια φορά την εβδομάδα για λεύκανση των δοντιών. Σε ένα ποτηράκι βάζεις αλάτι και στύβεις μισό λεμόνι και έτοιμο.

Αφρός ξυρίσματος:

- Σαπούνι: Όπως έκαναν παλιά, αλλά θα το κάνεις χωρίς πινέλο. Απλά παίρνεις το σαπούνι το τρίβεις στα χέρια σου κάτω από τη βρύση και με τον αφρό αλείφεις το πρόσωπο σου.
- Κρεμοσάπουνο: Αφού βρέξεις το πρόσωπο σου άλειψε το με κρεμοσάπουνο.
- Αφρόλουτρο: Κάνει πολύ αφρό που δεν σου χρειάζεται. Αφού βρέξεις το πρόσωπο σου βάλε πολύ λίγο στη παλάμη σου και άλειψε.

After save:

- Κολόνια: Θα βάλεις λίγο στην παλάμη σου και θα αλείψεις το πρόσωπο. Λίγο γιατί τσούζει.
- Αποσμητικό σπρέι: Ψεκάζεις πολύ στη παλάμη σου και μετά αλείφεις το πρόσωπο. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις δύο με τρεις φορές. Ποτέ όμως το σπρέι απευθείας στο πρόσωπο. Τσούζει πολύ!
- Κρέμα προσώπου: Είναι η ιδανικότερη λύση. Αν έχεις κρέμα προσώπου προτίμησε την. Αν είσαι παντρεμένος, τότε πάρε της γυναίκας σου και μη σε νοιάζει αν είναι κρέμα ημέρας ή νύχτας. Όλες οι κρέμες είναι ενυδατικές και κάνουν καλό στο ερεθισμένο από το ξύρισμα δέρμα του προσώπου σου.

Αφρόλουτρο:

- Σαπούνι: Όπως και οι παλιοί, παίρνεις το σαπούνι και πλένεσαι. Δεν έχει σημασία αν είναι για τα χέρια, το σαπούνι, είναι πάντα σαπούνι.
- Κρεμοσάπουνο: Είναι ένα ελαφρώς διαλυμένο αφρόλουτρο. Μην κολλάς, λύση ανάγκης είναι!
Σαμπουάν: Η πιο εύκολη λύση! Μαζί με τα μαλλιά κάνεις και το σώμα!
Σαμπουάν:
- Αν σου έχει τελειώσει το σαμπούαν μη σκεφτείς να πλύνεις τα μαλλιά σου με κρεμοσάπουνο ή σαπούνι ή ότι άλλο… Απλά πλύνε τα με σκέτο νερό. Αντέχουν για μια μέρα και μάλιστα κάνει καλό στο μαλλί η αποτοξίνωση από το σαπουάν!

Χαρτί υγείας:

- Χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας: Είναι η πιο δύσκολη φάση να έχεις ξεχάσει να αγοράσεις χαρτί υγείας. Απλά χρησιμοποίησε μερικές χαρτοπετσέτες ή λίγο χαρτί κουζίνας και μετά με το τηλεφωνάκι του ντουζ… ξεπλένεις!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.