Με το μυαλό στις …παραλίες

Με το μυαλό στις …παραλίες

Επέστρεψες από τις διακοπές στη καθημερινότητα της δουλειάς, αλλά το μυαλό έχει μείνει ακόμα εκεί… στη παραλία, στις βουτιές, στο μπιτς μπαρ! Κάθεσαι με τις ώρες και μόνο μυαλό δεν έχεις τη δουλειά με κίνδυνο να βρεθείς εκτεθειμένος στον προϊστάμενο σου. Δεν ξεκολλάς με τίποτα και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να το ξεπεράσεις.

Είτε πήγες πραγματικές διακοπές, είτε την έβγαλες σε φιλικό ή συγγενικό εξοχικό και γενικά πέρασες ωραία, πρέπει να ξεκολλήσεις και αυτό είναι μονόδρομος, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς χωρίς την πολύτιμη δουλειά και τα ελάχιστα, αλλά σημαντικά που σου δίνει.

Βάλε ένα λοιπόν ένα πρόγραμμα:

1. Το ότι επέστρεψες από τις διακοπές δεν σημαίνει ότι ήρθε ο χειμώνας! Μην ξεκόβεις από τη θάλασσα, το μπάνιο και τις παρέες. Προγραμμάτισε λοιπόν ημερήσιες βόλτες στις κοντινές παραλίες για τα επόμενα σαββατοκύριακα. Άλλωστε ο καιρός ακόμα είναι πολύ καλός.

2. Άρχισε την προπόνηση! Αν και έχεις προγραμματίσεις να απέχεις από το γυμναστήριο για τρεις εβδομάδες, άλλαξε προγραμματισμό. Άρχισε χαλαρές προπονήσεις, είτε έξω, είτε στο γυμναστήριο.

3. Βγάλε από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή την απίθανη φώτο των διακοπών.

4. Βγάλε μια selfie στο γραφείο και ποστάρισε την!

Με δύο λόγια προσπάθησε να επαναφέρεις σιγά, σιγά το μυαλό σου στην σκληρή πραγματικότητα της πόλης. Αλλά μην μπεις στο τρυπάκι ότι τελείωσε το καλοκαίρι. Δεν τελείωσε και υπάρχουν και κοντινές παραλίες να βουτήξεις! Είπαμε σαν τη Χαλκιδική δεν έχει… αλλά υπάρχουν και άλλες καλές θάλασσες!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε πόσα χάνεις αν σκέφτεσαι με το …κεφάλι του …μικρούλη σου!
«Δε σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι, λοιπόν. Τιμή μου και καμάρι μου. Δε θέλω να γεμίσω την ατζέντα μου με γκόμενες που κατάφερα να ρίξω στο κρεβάτι κι ύστερα από λίγο καιρό δε θυμόμουν ούτε το όνομά τους