Πόση ώρα θα άντεχες σε μια επαγγελματική φωτογράφιση;

Πόση ώρα θα άντεχες σε μια επαγγελματική φωτογράφιση;

Η δουλειά του μοντέλου φαντάζει όμορφη, θεαματική, εντυπωσιακή και αν ασχολείσαι συστηματικά και λεπτομερώς με το σώμα σου, τότε η διατροφή και η προπόνηση δεν σε κουράζει καθόλου. Είναι όμως έτσι; Θα μπορούσες στην πραγματικότητα να αντέξεις σε μία επαγγελματική φωτογράφιση;

Οι επαγγελματίες του μόντελιγκ, εκτός από το να φροντίζουν καθημερινά το σώμα τους καθημερινά το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, πρέπει να έχουν και ιδιότητες ανδρών των ειδικών δυνάμεων. Να αντέχουν δηλαδή στο κρύο, στη ζέστη και στις …κακουχίες και δεν αστειευόμαστε καθόλου και δες το γιατί.

Η κάθε φωτογράφιση διαρκεί από δύο και πλέον ώρες, μπορεί και ολόκληρη μέρα ή μέρες, σκέψου λοιπόν να κάνεις φωτογράφιση μαγιό ή καλοκαιρινού ντυσίματος χειμωνιάτικα. Μην απορείς, αφού τον χειμώνα γίνονται οι φωτογραφίσεις του καλοκαιριού και το αντίθετο. Οι μεγάλες εταιρίες μάλιστα κάνουν τις σχετικές φωτογραφίσεις σε χώρες του αντίθετου ημισφαιρίου, όπου εκεί υπάρχει καλοκαίρι. Ωστόσο οι ελληνικές ή οι μικρότερες εταιρίες τις κάνουν τον χειμώνα ή το καλοκαίρι.

Έτσι λοιπόν σε μια καλή και ηλιόλουστη χειμωνιάτική μέρα μπορεί να κληθείς να μείνεις για ώρα στο κρύο με γυμνός με το μαγιό σε μία έρημη παραλία. Θα άντεχες;

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και μέσα σε κάποιο δάσος όπου θα φωτογραφίζεσαι με καλοκαιρινά ρούχα και ενώ η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κάτω από 10 βαθμούς.

Υπάρχουν φωτογραφίσεις που γίνονται μέσα σε εγκαταλελειμμένα εργοστάσια, κτίρια, πλοία σε χώρους δηλαδή που απαιτούνται ιδιότητες άντρα ειδικών δυνάμεων, ειδικά όταν είσαι ημίγυμνος και ξυπόλυτος!

Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί τους καλοκαιρινούς μήνες όταν φωτογραφίζεσαι με χειμωνιάτικα ρούχα και θερμοκρασία περιβάλλοντος 30 βαθμούς και άνω!

Επομένως η δουλειά του μοντέλου, μπορεί να φαντάζει αλλά, δεν είναι και τόσο απλή ειδικά στον χώρο των φωτογραφίσεων

Θα άντεχες;

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Κρίση μέσης ηλικίας: Όσα πρέπει να ξέρετε για... όταν έρθει η ώρα
Πολλοί άνδρες περνούν από μια φάση όπου εξετάζουν σκληρά τη ζωή που ζουν. Νομίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, και αν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, αισθάνονται την επιθυμία να το