Οι 7 πιο φθηνοί προορισμοί στην Ελλάδα

Οι 7 πιο φθηνοί προορισμοί στην Ελλάδα

Εν μέσω κρίσης οι τιμές των δωματίων στους διάφορους τουριστικούς προορισμούς έχουν πέσει, ωστόσο μερικοί προορισμοί είναι πολύ πιο προσιτοί από τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα σύμφωνα με έρευνα της Trivago η Κως είναι η πιο φθηνή σε όλη την Ευρώπη.

Βέβαια για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να υπολογίσεις και τα μεταφορικά. Ωστόσο η έρευνα αγοράς που έγινε κατέδειξε επτά προορισμούς που όπως φαίνεται είναι οι πιο φθηνοί σε όλη τη χώρα, αρκεί βέβαια να υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια!

Δες τους επτά προορισμούς

1. Κως
Ένα από τα όμορφα Ελληνικά νησιά της Δωδεκανήσου γεμάτο γνήσια γεύση της Ελληνικής παράδοσης και της τοπικής κουλτούρας; Ίσως το νησί της Κω, να είναι το μέρος το οποίο ψάχνετε. Ένα νησί μαγευτικής ομορφιάς, η πατρίδα του Ιπποκράτη, όπου η πλούσια ιστορία, το πλήθος των μνημείων, οι αμμώδεις παραλίες και οι φυσικές ομορφιές θα σας μαγέψουν και σύμφωνα με την έρευνα της Trivago είναι το πιο φθηνό σε όλη την Ευρώπη με 36 ευρώ ημερησίως.

2. Σαντορίνη
Δημοφιλής προορισμός σε ολόκληρο τον κόσμο, γενικά ακριβό νησί που πιθανόν το επηρέασε η κρίση. Οι παραλίες του νησιού είναι πολλές, με πιο οικονομική Θηρασιά που όπως λένε τα στοιχεία χρειάζονται 56 ευρώ για μια διανυκτέρευση.

3. Ικαρία
Για όσους αγαπούν το ελεύθερο κάμπινγκ υπάρχει η παραλία Πετροκόπι. Βέβαια υπάρχουν και τα δωμάτια με μέση τιμή 50 ευρώ

4. Σύρος
Στο νησί της φημισμένης παραλίας της Ποσειδωνίας ο μέσος όρος των κρατήσεων κυμαίνεται στα 52 ευρώ.

5. Κέρκυρα
Η Κέρκυρα, αν και δεν φαντάζει και η πιο φτηνή επιλογή, έχει και αυτή τα τυχερά της και σύμφωνα με την έρευνα μπορείς να μείνεις με 52 ευρώ τη βραδιά.

6. Κάλυμνος
Η Κάλυμνος, το νησί των σφουγγαράδων, είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους φυσιολάτρες. Αξίζει να επισκεφθείς το Ναυτικό Μουσείο, που συστεγάζεται με το Λαογραφικό Μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου. Γενικά στο νησί μπορείς να μείνεις με 56 ευρώ τη βραδιά!

7. Γύθειο - Μυστράς
Το Γύθειο αποτελεί καλό προορισμό για φτηνές καλοκαιρινές διακοπές. Αν, δε, το συνδυάσεις με μια επίσκεψη στη Σπάρτη και στον Μυστρά, ακόμα καλύτερα. Σύμφωνα με την έρευνα το κόστος της διανυκτέρευσης κυμαίνεται στα 46 ευρω.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.