Μάθε πως θα κάνεις φτηνές διακοπές!

Μάθε πως θα κάνεις φτηνές διακοπές!

Διανύουμε και επίσημα το καλοκαίρι όλοι σχεδιάζουμε τις διακοπές μας σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Έλα, που όμως η οικονομική κρίση δεν μας αφήνει να κάνουμε τις αξιοζήλευτες διακοπές που ονειρευόμαστε…!

Στο Activeman, ανοίγουμε τον φάκελο φτηνές διακοπές και σου παραθέτουμε πρακτικούς και έξυπνους τρόπους ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα.

1. Κλείσε τις διακοπές σου μέσω τουριστικού πρακτορείου

Κάντε κράτηση για τις διακοπές σου μέσω τουριστικού πρακτορείου, θα εξοικονομήσεις χρήματα και θα βρεις και καλές προσφορές τόσο για Ελλάδα, όσο και για το εξωτερικό. Ιδίως εάν δεν κλείσεις τελευταία στιγμή τις διακοπές σου θα βρεις οικονομικές και συμφέρουσες προσφορές και έτσι δεν θα σου βγει μια περιουσία η καλοκαιρινή σου ξεκούραση!

2. Προτίμησε βίλες και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ναι, προτίμησε βίλες ή μεγάλα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ιδίως αν είσαι μεγάλη παρέα, καθώς έτσι θα μοιραστείτε όλοι τα έξοδα και θα σου βγει οικονομικά.

3. Οι μικρές ώρες είναι και φθηνότερες

Είναι λίγο βάρβαρο, εάν πρέπει να ξυπνήσεις στις 4 το πρωί, για να προλάβετε το πλοίο ή το αεροπλάνο, όμως τότε είναι φθηνότερες οι τιμές. Όπως επίσης οικονομικά είναι και αργά τη νύχτα.

4. Νοίκιασε αυτοκίνητο

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά χρήματα που θα έδινες για τα ταξί από και προς το αεροδρόμιο, ή για να επισκεφτείς τον τόπο των διακοπών σου και άσε που τα εισιτήρια των πλοίων με το αυτοκίνητο , κοστίζουν μία περιουσία. Οι τιμές για αν απλό αυτοκίνητο μικρού κυβισμού κυμαίνονται από 20 έως 30 ευρώ την ημέρα.

5. Κάμπινγκ

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά και οργανωμένα κάμπινγκ που θα σε αφήσουν έκπληκτο από την καθαριότητα και την οργάνωση τους. Μπορείς να πάρεις την παρέα σου και πας σε κάμπινγκ, το μόνο που χρειάζεσαι είναι σκηνή, καρέκλες, ψυγειάκι και καλή παρέα! Το κόστος, φυσικά κυμαίνεται ανάλογα με το κάμπινγκ, υπολόγιζε περίπου 30 με σαράντα ευρώ στη περίπτωση που θέλεις ρεύμα και αυτοκίνητο .

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα