«Μπήκαμε» στο νέο lux ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

«Μπήκαμε» στο νέο lux ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Κάτι πολύ καλό συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον τουρισμό. Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, κατήφειας και απαισιοδοξίας, η δυναμική της Θεσσαλονίκης στην τουριστική βιομηχανία είναι αξιοζήλευτη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 ειδικοί σου εξηγούν τα πάντα για την αποτρίχωση με κερί!

Τα νέα καταλύματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Ένα ακόμη προστέθηκε και επίσημα στο ξενοδοχειακό δυναμικό της πόλης.

Πρόκειται για το WhiteLuxuryRooms που λειτουργεί εδώ και ένα μήνα περίπου. Το WhiteLuxuryRooms βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη αλλά και τη θάλασσα, ενώ η απόσταση από την Πλατεία Αριστοτέλους είναι μόλις δύο χιλιόμετρα και από τα δικαστήρια στα διακόσια μέτρα.

Τα δωμάτια είναι μοντέρνα διακοσμημένα σε λευκούς και γκρι τόνους και χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: Standar, Deluxe και Family. Επιπλέον κάποια δωμάτια είναι και για χρήση από άτομα με αναπηρία.

Στα πλεονεκτήματα είναι οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές του, η τοποθεσία κέντρο-απόκεντρο, ο δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και η παροχή δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Εντυπωσιασμένοι μένουν οι επισκέπτες με την έκπληξη του WelcomeDrinkαντικρύζοντας στην συνέχεια την πανέμορφη θέα στην θάλασσα, που προσφέρουν τα περισσότερα δωμάτια.

Το WhiteCup είναι ένας μοντέρνος και ζεστός χώρος, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν το πρωινό τους.

Hδη η ανταπόκριση των πελατών είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική με πολλά θετικά σχόλια. Το προτιμούν πολύ εταιρικοί πελάτες, αλλά και ζευγάρια ή οικογένειες που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στη Θεσσαλονίκη.

Το ποσοστό Ελλήνων και ξένων πελατών χωρίζεται περίπου στη μέση. Πολλοί είναι Βαλκάνιοι αλλά και οι Τούρκοι που ήδη το επισκέφτηκαν και διέμειναν δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένοι.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...