Χτίσε πλάτη σίδερο!

Χτίσε πλάτη σίδερο!

Πρόγραμμα – παρουσίαση από τον γυμναστή: Νίκο Μακρονάσιο

 

Η σωστή εκγύμναστη της πλάτης είναι στόχος του κάθε αθλούμενου. Οι ασκήση που παρουσιάζει ο personal trainer Νίκος Μακρονάσιος είναι εξιδανικευμένη. Μπορείτε να την εντάξετε συμπληρωματικά στο πρόγραμμα σας.

Γυμνάζουμε τη πλάτη σε τροχαλία, αλλά στο μηχάνημα της πλάτης, αυτή τη φορά. Η άσκηση αυτή που γίνεται με λίγα κιλά, μπορεί να ενταχθεί σε οποιοδήποτε προπονητικό πρόγραμμα ακολουθείτε, κατά τη διάρκεια, στην αρχή ή στο τέλος, της αντίστοιχης μυϊκής ομάδα που γυμνάζετε, ανάλογα με το πρόγραμμα σας.

Η άσκηση αυτή έχει στόχο τη μυϊκή ανάπτυξη αλλά και την έμφαση στη λεπτομέρεια, καθώς πρόκειται για ασκήσεις απομονωτικές.

Η ΑΣΚΗΣΗ

Πιάνουμε τη λαβή με το ένα μας χέρι και τη παλάμη μας να κοιτάει προς το έδαφος. Ο κορμός μας είναι σε κάθετη στάση με το έδαφος. Κρατάμε τη μέση μας και γενικά τον κορμό μας ακίνητο και τραβάμε τη λαβή. Τερματίζουμε εκατοστά πριν το χέρι μας αγγίξει τον κορμό μας. Εκτελούμε τις επαναλήψεις.

Αλλάζουμε χέρι και επαναλαμβάνουμε την ίδια κίνηση.

Προσοχή! Η μέση μας παραμένει "κλειδωμένη" ακίνητη σε κάθετη θέση με το πάγκο. Το χέρια μας στη κορύφωση της κίνησης φτάνει χιλιοστά πριν αγγίξει τον κορμό μας και σχηματίζει ορθή γωνία.

Βλέπετε καθαρά τη στάση του κορμού του Νίκου Μακρονάσιου. Ο κορμός είναι σε κάθετη στάση με το έδαφος ενώ κινείται μόνο το χέρι που δουλεύει.

 

 

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.