Κάντο σαν τον ...Spiderman [VIDEO]

Κάντο σαν τον ...Spiderman [VIDEO]

Παρουσίαση: Θεόδωρος Τοσίδης, Personal trainer

Η φωτογράφιση έγινε στο γυμναστήριο Aqua Forum

Οι ασκήσεις των κοιλιακών είναι πάρα πολλές, δεκάδες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές για να γυμνάσει κάποιος του κοιλιακούς του μυς. Ωστόσο η άσκηση αυτή, αποτελεί το …κερασάκι στη τούρτα της εκγύμνασης των κοιλιακών. Είναι η spiderman και φυσικά κατανοείται πλήρως γιατί ονομάζεται με το όνομα του γνωστού ανθρώπου – αράχνη, του ήρωα των κόμικς.

Μπορείτε να την κάνετε στην αρχή της εξάσκησης των κοιλιακών σας, στο τέλος, είτε στη μέση, όποτε έχετε διάθεση. Αρκεί να μείνετε αρκετή ώρα στη κορύφωση της άσκησης και τότε θα νιώσετε τους κοιλιακούς σας να δουλεύουν, πραγματικά, όλους τους κοιλιακούς… Μείνετε στη στάση αυτή και προχωρήστε στην επόμενη επανάληψη.

Η ΑΣΚΗΣΗ

 

Ξαπλώστε στο πάτωμα με τα χέρια και τα πόδια ανοικτά στο ύψος των ώμων. Σταθεροποιείστε παλάμες και μύτες των ποδιών για την επόμενη φάση.

 

Με μία κίνηση σηκωθείτε, στηριχθείτε μόνο στις παλάμες και στις μύτες των ποδιών. Τεντώστε χέρια πόδια και μείνετε εκεί, όσο αντέχετε.« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα