Αυτή είναι η τριπλέτα για super «κάψιμο»! (Video)

Αυτή είναι η τριπλέτα για super «κάψιμο»! (Video)

Τρεις διαφορετικές ομάδες ασκήσεων μαζί, που συνδυάζουν μέχρι και crossfit κάνουν έναν φανταστικό συνδυασμό καψίματος του λίπους που κρατάει κρυμμένους τους κοιλιακούς σου.
Συνδύασε τις τρεις ομάδες και φτιάξε ένα δυνατό πρόγραμμα προπόνησης. Δες πως γίνεται:

1. Sprint και άλματα

Αφού έχεις κάνει ένα καλό ζέσταμα για 15 λεπτά χαλαρού τρεξίματος άρχισε τα σπρίντ. Μπορούν αν γίνουν σε στάδιο ή καλύτερα και πιο δυναμικά στην άμμο της παραλίας.

Κάνε 10 σπρίντ των 100 περίπου μέτρων. Φρόντισε η επιστροφή σου να γίνεται σε χαλαρό ρυθμό.

Αφού ολοκληρώσεις τα σπρίντ, άρχισε τα άλματα.

Κάνε συνολικά τρία σετ από 20 έως 30 άλματα. Για καλύτερα βρες ένα ψηλό σημείο ώστε να στοχεύεις στην ανάταση των χεριών.

2. Δύναμη και ένταση επί τρία.

Το crossfit χρησιμοποιεί πολλές ασκήσεις. Δανείσου τρεις από αυτές και κάψε. Kettlebell είναι απαραίτητα για την πρώτη άσκηση του κύκλου.
Κάνε συνολικά τρεις κύκλους, από 10 επαναλήψεις την άσκηση, με ένα έως τρία λεπτά interval.

3. Τέσσερις δυνατές ασκήσεις.

Σε αυτό τον κύκλο χαλαρώνεις τους ρυθμούς και φροντίζεις οι ασκήσεις να γίνονται αργά γυμνάζοντας όλο το εύρος των μυών. Κάνε τρεις κύκλους από μία άσκηση σε κάθε κύκλο με interval ένα έως τρία λεπτά.

TIP: Μπορείς να δυναμώσεις ακόμα περισσότερο την ένταση κάνοντας όλα τα σετ των κύκλων 2 και 3 μέχρι εξαντλήσεως. Σε αυτή την περίπτωση το interval θα πρέπει να είναι 3 λεπτά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τη 15λεπτη προπόνηση που σε εκτινάσσει και γυμνάζει 300 μύες! (Video)
Θες μία 15λεπτη προπόνηση που θα σου δώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα; Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις κυκλικά, όπως λέει ο δημιουργός της, Martin Rooney, personal trainer και συγγραφέας