Να γιατί να επανέλθεις με πολύ ένταση και ελάχιστα βάρη! (Video)

Να γιατί να επανέλθεις με πολύ ένταση και ελάχιστα βάρη! (Video)

Η βδομάδα της επαναφοράς στη προπόνηση θέλει τρόπο ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως καίς το λίπος με προπόνηση HIIT στον διάδρομο (Video)

Πάρε λίγα βάρη, κάνε πολλές επαναλήψεις και φρόντισε οι προπονήσεις να είναι σύντομες αλλά έντονες. Αύξησε ένταση και έτσι θα κερδίσεις την αυξητική ορμόνη! Η αυξητική ορμόνη κτίζει μύες και καίει λίπος όσο τίποτε άλλο και όλα γίνονται με φυσικό τρόπο αυξάνοντας την ένταση. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να νιώσεις κάψιμο!

Για να το καταφέρεις φρόντισε να ακολουθήσεις το έντονο πρόγραμμα με λίγα βάρη για ένα μήνα τουλάχιστον και μετά μπες πιο δυνατά με περισσότερα!

Σε γενικές γραμμές πρέπει να ιδρώσεις. Πολλές επαναλήψεις, λίγα βάρη και χαμηλό τέμπο είναι η συνταγή για να κάψεις λίπος και δες το γιατί:

- Αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας

Αυξάνει και διατηρεί τη μυϊκή μάζα, αυξάνοντας έτσι τον βασικό μεταβολισμό, με τελικό αποτέλεσμα την κατανάλωση περισσότερων θερμίδων κατά την διάρκεια της ημέρας. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι ενήλικες που δεν γυμνάζονται χάνουν περίπου 3 με 8% του μυϊκού ιστού κάθε δεκαετία, πράγμα που συμβάλει στην μείωση του βασικού μεταβολισμού και την συσσώρευση λίπους.

- Μείωση λίπους

Συμβάλει στην μείωση του σπλαχνικού λίπους (του πιο επικίνδυνου για καρδιακές νόσους), αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης του διαβήτη.

- Δίνει δύναμη

Αυξάνει την δύναμη βοηθώντας στον καλύτερο έλεγχο των κινήσεων και της ισορροπίας, καθώς και στην μείωση του πόνου στις αρθρώσεις.

- Αύξηση της οστικής μάζας

Μπορεί, μέσω ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος, να συμβάλει στην αύξηση μέχρι και 3% της οστικής μάζας. Ιδιαίτερα σε νεαρές κοπέλες που κάνουν βάρη, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης οστεοπόρωσης αργότερα στη ζωή.

- Μείωση αρτηριακής πίεσης

Προκαλεί μείωση της αρτηριακής πίεσης ηρεμίας, με θετικές συνέπειες για την καρδιοαγγειακή υγεία.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.