Πιες …πράσινα, κάψε και στέγνωσε!

Πιες …πράσινα, κάψε και στέγνωσε!

Ο συνδυασμός των δύο πράσινων είναι ο ιδανικότερος για τον έλεγχο του σωματικού βάρους και το κάψιμο κιλών. Αν θέλεις λοιπόν να στεγνώσεις, σε συνδυασμό με την προπόνηση φυσικά, είναι καλό να το βάλεις στη διατροφή σου.

Πράσινο τσάι και πράσινο μήλο είναι ο καυστικός για το λίπος συνδυασμός. Οι ευεργετικές ιδιότητες από την κατανάλωση πράσινου τσαγιού για την υγεία μας δείχνουν επιστημονικές μελέτες, που ανακοινώθηκαν Ευρωπαϊκό Συμπόσιο για τις Κατεχίνες που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του σωματικού βάρους και εδώ έρχεται και το πράσινο μήλο που είναι γνωστό για παρόμοιες ιδιότητες. Γενικά τα μήλα είναι τα φρούτα που συστήνονται για τη διατροφή.

Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού επιτυγχάνει να περιορίσει το βάρος που πιθανόν επανακτά κανείς μετά το τέλος μιας δίαιτας. Παράλληλα, η κατανάλωση τσαγιού με υψηλή περιεκτικότητα σε κατεχίνες για τρεις μήνες (690 mg/ημέρα) συνοδεύεται από απώλεια βάρους, μείωση της περιμέτρου της μέσης (μείωση λόγου περιμέτρου μέσης/ περιμέτρου γλουτών), μείωση του συνολικού λίπους και συνεπώς αλλαγή της κατανομής του σωματικού λίπους.

Το πράσινο μήλο από την άλλη είναι πλούσια πηγή διαλυτών ινών, κρατά σταθερά τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και μπλοκάρει το «τράβηγμα» που νιώθουμε στο στομάχι από την πείνα.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ