Δώστε φαντασία στο πρωινό σου!

Δώστε φαντασία στο πρωινό σου!

Το πρωινό για τους περισσότερους είναι βαρετό και για αυτό τον λόγο, πολλοί το παρακάμπτουν ή παίρνουν καμιά τυρόπιτα από τον δρόμο! Όμως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και το βέβαιο είναι ότι μια τυρόπιτα δεν αρκεί να καλύψει τις ανάγκες σου.

Τι κάνεις; Πολύ απλά δίνεις φαντασία στο πρωινό σου, με νέες ιδέες, κάθε μέρα διαφορετικές, που δεν θα σε αφήσουν να ρουτινιάσεις και θα σου κάνουν και καλό. Είναι βέβαιο ότι μόνο η βρόμη δεν επαρκεί για να καλύψει ποικιλότροπα τις διατροφικές σου ανάγκες, αν και είναι μία πολύ καλή επιλογή, αλλά όχι για κάθε μέρα.

Μπορείς λοιπόν να φας βρόμη τη μια μέρα, αυγά μάτια την επόμενη. Ένα απλό σάντουιτς την τρίτη μέρα. Να φτιάξεις τυρόψωμο την τέταρτη μέρα. Μπορείς την πέμπτη μέρα να φτιάξεις μια ομελέτα ή μία στραπατσάδα με βρόμη και την έκτη να γευτείς κρουασάν ή φυγανιές με μέλι και βούτυρο και την έβδομη δοκίμασε τα μπισκότα βρόμης που μπορείς να φτιάξεις εύκολα από την προηγούμενη! Σε γενικές γραμμές φρόντισε να υπάρχουν διαφορετικά πρωινά γεύματα, ένα για κάθε μέρα!

Για να δώσεις περισσότερη φαντασία, δοκίμασε διάφορους χυμούς και ξέφυγε από την κλασσική πορτοκαλάδα. Μια καλή ιδέα είναι φρούτα εποχής στο μπλέντερ μαζί με κρύο πράσινο τσάι ή στυμμένο πορτοκάλι ή γκρέιπ. Δώσε λοιπόν κάθε μέρα μια νέα γεύση στους χυμούς του πρωινού σου.

Αν θέλεις μπορείς να έχεις ένα ακόμα «πιάτο» που μπορεί να είναι γλύκισμα (κατά προτίμηση με μαύρη σοκολάτα) ή φρουτοσαλάτα, με τα φρούτα που θα περισσέψουν από τον χυμό!

Επιλογές υπάρχουν πολλές αρκεί να υπάρχει φαντασία. Πάτα εδώ να δεις κάποιες προτάσεις του Activeman που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.