Τα 5 σούπερ εκρηκτικά πρωινά για ενέργεια όλη μέρα

Τα 5 σούπερ εκρηκτικά πρωινά  για ενέργεια όλη μέρα

Το πρωινό πρέπει να είναι δυνατό, ενεργειακό και θρεπτικό, αφού είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Δεν πρέπει όμως να είναι μονότονο, όχι μόνο για να μην βαριέσαι, αλλά να μπορεί να σου προσφέρει όλη την γκάμα των θρεπτικών συστατικών. Το Activeman προτείνει πέντε διαφορετικά εκρηκτικά πρωινά, ένα για κάθε μέρα.

Δες και φτιάξτα εύκολα και γρήγορα, αφού το καθένα δεν κάνει περισσότερα από 10 λεπτά να ετοιμαστεί.

1. Γιαουρτι με φρούτα και σοκολάτα

Τι πιο καλύτερο για ένα δυνατό πρωινό γεύμα μια ποικιλία φρούτων με γιαούρτι, βρόμη και σοκολάτα; Πρωτεΐνη, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μπόλικη ενέργεια που θα σε κάνει να αντέξετε τους ρυθμούς της ημέρας και τη προπόνηση. (Πάτα εδώ να δεις πως το ετοιμάζεις)

2. Μπισκότα βρόμης

Ένα δυνατό πρωινό που χαρίζει ενέργεια και είναι γρήγορο. Με τη δύναμη και την ενέργεια της βρώμης, της μαύρης ζάχαρης και των άλλων υλικών φορτώνει τον οργανισμό με την απαραίτητη ενέργεια για να βγάλετε τη μέρα και τη προπόνηση. (Πάτα εδώ να δεις πως το ετοιμάζεις)

3. Στραπατσάδα με βρόμη

Τα αυγά αποτελούν γενικά μια καλή επιλογή για πρωινό, επειδή είναι θρεπτικά και γίνονται γρήγορα. Από όλες τις επιλογές αυγών η στραπαστάδα είναι αυτή που γίνεται πιο γρήγορα και αν τη συνδυάσεις με βρόμη και άλλες τροφές, τότε σίγουρα θα έχεις ένα δυνατό ενεργειακό πρωινό! (Πάτα εδώ να δεις πως το ετοιμάζεις)

4. Γλυκό και δυνατό

Μέλι, καρύδια και φρούτα εποχής συνθέτουν την πρόταση για πρωινό του Activeman. Ένα πρωινό που γίνεται γρήγορα και τα έχει όλα, από ω-3 λιπαρά, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, μέχρι και υδατάνθρακες. (Πάτα εδώ να δεις πως το ετοιμάζεις)

5. Με αυγό και μέλι

Τα αυγά, τηγανητά ή βραστά αποτελούν μια πρώτης τάξεως τροφή που μάλιστα δεν μας φορτώνει περιττό λίπος. Μας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν προσθέσουμε και ένα αυτοσχέδιο γλυκάκι, φτιαγμένο με ξηρούς καρπούς και μέλι, τότε έχουμε ένα δυνατό ενεργειακό πρωινό. (Πάτα εδώ να δεις πως το ετοιμάζεις)

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Κρίση μέσης ηλικίας: Όσα πρέπει να ξέρετε για... όταν έρθει η ώρα
Πολλοί άνδρες περνούν από μια φάση όπου εξετάζουν σκληρά τη ζωή που ζουν. Νομίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, και αν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, αισθάνονται την επιθυμία να το