Ανέδειξε τους κοιλιακούς σου και με συνδυασμό τροφών!

Ανέδειξε τους κοιλιακούς σου και με συνδυασμό τροφών!

Η διατροφή αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για να αποκαλυφθούν οι κοιλιακοί ενόψη καλοκαιριού. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα προγράμματα με υπολογισμό θερμίδων που αγχώνουν εσένα και σπάνε το μυαλό, που εδώ που τα λέμε, αρκετές σκοτούρες έχει με τα όσα περνάμε τα τελευταία χρόνια!

Απλά προσπάθησε να τηρείς ένα πρόγραμμα στο οποίο θα έχεις μοιράζει την διατροφή σου σε έξι διαφορετικές ομάδες. Κάθε μέρα τρώγε δύο μερίδες από κάθε ομάδα και υπολόγιζε να τρως δύο γεύματα την ημέρα.

Οι ομάδες λοιπόν χωρίζονται ως εξης:

1. Πρωτεΐνη: Μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά, ψάρι, αυγά

2. Φρούτα

3. Γαλακτοκομικά: Γάλα, γιαούρτι, τυρί

4. Λαχανικα

5. Λιπαρά: Λάδι, βούτυρο, ξηροί καρποί και σε όσους αρέσει, φυστικοβούτυρο

6. Άμυλο: Δημητριακά, ζυμαρικά, ψωμί, πατάτα, όσπρια.

Οι μερίδες θα πρέπει να είναι μικρές. Δεν θα πρέπει να φας ένα τεράστιο πιάτο με κρέας, απλά ένα κομμάτι, όσο οι μερίδα των καλών ξενοδοχείων ή εστιατορίων. Συνδύασε το με λαχανικά και σαλάτα. Αν πρόκειται για αυγά, ένα επαρκεί!

Αυτόν  τον συνδυασμό μπορείς να τον τηρείς για πέντε μέρες την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο χαλάρωσε. Άσε τον οργανισμό σου να αναπνεύσει. Δοκίμασε τον συνδυασμό αυτό και θα δεις σύντομα τους κοιλιακούς σου να ξεπροβάλουν φυσικά με την παράλληλη προπόνηση!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα