Πιες αυτό το πρωί και βοήθα τον οργανισμό σου να κάψει…

Πιες αυτό το πρωί και βοήθα τον οργανισμό σου να κάψει…

Όλοι γνωρίζουμε ότι το λίπος δεν «καίγεται» με …μαγικό τρόπο, αλλά ούτε με σκευάσματα ή …μαγικά βοτάνια! Θέλει κόπο, δηλαδή προπόνηση, κυρίως αεροβική για να κάψεις το περιττό λίπος που έχεις στο σώμα σου. Όμως ένα πολύ απλό και απολύτως φυσικό ρόφημα είναι που θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να «κάψει» το λίπος.

Κάθε πρωί λοιπόν μαζί με το πρωινό σου, στύψε ένα λεμόνι μέσα σε ένα ποτήρι νερό και πιες το! Τα οφέλη του λεμονιού ως προς τη μείωση του σωματικού βάρους εντοπίζονται στο γεγονός ότι το λεμόνι προκαλεί έντονη εφίδρωση και διούρηση, πράγμα το οποίο σημαίνει ταχεία αποβολή των κατακρατούντων υγρών και των διαφόρων τοξινών από το σώμα.

Έτσι αν αρχίσεις να πίνεις λεμόνι με νερό θα πετύχεις μαζί με την προπόνηση να χάσεις κιλά και να δεις την κοιλιά σου να ξεπρήζεται ή να αρχίσει να σχηματίζεται το 6pucks

Για να το πετύχεις αυτό μην «ανακτεύεις» το λεμόνι με άλλα τρόφιμα όπως λεμόνι μαζί με γιαούρτι ή μαζί με κάποιο άλλο τρόφιμο που δεν είναι όξινο. Ο συνδυασμός όμως για παράδειγμα γιαουρτιού με λεμόνι όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Φρόντισε να μην σουρώνεις το χυμό λεμονιού ώστε να καταναλώνεις και την πηκτίνη του λεμονιού.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.