Αυτό είναι το βότανο που καθαρίζει τον οργανισμό σου

Αυτό είναι το βότανο που καθαρίζει τον οργανισμό σου

Είναι ένα βότανο που βρίσκεται παντού στον κόσμο και θεωρείται από τα πιο χρήσιμα επειδή καθαρίζει τον οργανισμό και κυρίως το βασικό του όργανο που είναι το συκώτι.

Το αφέψημα γαιδουράγκαθου αποβάλει τις τοξίνες και καθαρίζει τον οργανισμό. Θεωρείτε το καλύτερο βότανο για το συκώτι, ενώ λειτουργεί ευεργετικά μειώνοντας την χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, πίεση, ζάχαρο και αυξημένο βάρος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε την πράσινη υπερτροφή και …απογειώσου!

Οι βοτανολόγοι από την αρχή της ιστορίας τους, το χρησιμοποιούσαν ως βότανο για τα προβλήματα του ήπατος. Οι ερευνητές που ακολούθησαν, βλέποντας την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βοτάνου στον οργανισμό, αποφάσισαν να το ερευνήσουν διεξοδικότερα γιατί αναζητούσαν το ιδανικό σκεύασμα για το συκώτι.

Οι σπόροι του γαιδουράγκαθου περιέχουν τρία ισχυρά ηπατο-προστετυτικά συστατικά, τη σιλιβινίνη, τη σιλιδιανίνη και τη σιλικριστίνη.

Το γαιδουράγκαθο είναι τόσο ισχυρό που αποτελεί αντίδοτο στα δηλητηριασμένα μανιτάρια. Εμποδίζει την είσοδο του δηλητηρίου, μέσα στα ηπατικά κύτταρα. Αν δεν υπήρχε αυτό το αντίδοτο, υπολογίζεται ότι οι θάνατοι από μανιτάρια θα ήταν περισσότεροι, κατά 50% Σύμφωνα με τους ειδικούς η σιλυμαρίνη που περιέχεται στο βότανο του γαιδουράγκαθου, δίνει τις περισσότερες πιθανότητες πλήρους αποθεραπείας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του γαϊδουράγκαθου είναι η αποτοξίνωση που προσφέρει στον οργανισμό, μετά από τα φάρμακα και τη συστηματική χρήση τους. Το ήπαρ δεν καταστρέφεται μόνο από το αλκοόλ αλλά και από φάρμακα. Σε μεγάλες συστηματικές και καθημερινές δόσεις, φάρμακα όπως η παρακεταμόλη, μπορούν να επιφέρουν βλάβες στο συκώτι. Αντιβιοτικά, αγχολυτικά και ψυχοφάρμακα, είναι στη πρώτη λίστα επικινδυνότητας.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι κερδίζεις αν …αυτοσαρκάζεσαι!
Αν και στο παρελθόν κυριαρχούσε η άποψη πως τα άτομα που αυτοσαρκάζονται, κρύβουν με αυτόν τον τρόπο τις ανασφάλειες τους, η παρούσα μελέτη αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.