Δυνατά πρωινά γεύματα για όλη την εβδομάδα

Δυνατά πρωινά γεύματα για όλη την εβδομάδα

Πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν το πρωινό επειδή δεν προλαβαίνουν να το ετοιμάσουν και έτσι χάνουν το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Άλλοι πάλι, επειδή βιάζονται, προτιμούν την τυρόπιτα από το απέναντι μπουγατζατζίδικο και φυσικά αυτή η επιλογή δεν είναι και ότι το καλύτερο.
Άλλοι πάλι, κυρίως λόγο έλλειψης χρόνου, πέφτουν στη ρουτίνα της βρόμης αναμεμειγμένης με γάλα, ως την πιο γρήγορη επιλογή, με αποτέλεσμα στο τέλος να …σιχαίνονται το πρωινό!
Το Activeman ετοιμάστε μια λίστα πρωινών επιλογών για όλη την εβδομάδα, που είτε τα ετοιμάζεται από την προηγούμενη μέρα, είτε η ετοιμασία τους δεν διαρκεί παρά μόνο λίγα λεπτά. Πρωινές επιλογές γρήγορες και δυνατές που θα σας κρατήσουν στη προπόνηση και σε όλη την υπόλοιπη μέρα.

Δευτέρα: Γλυκό και δυνατό

Μέλι, καρύδια και φρούτα εποχής συνθέτουν την πρόταση για πρωινό του Activeman. Ένα πρωινό που γίνεται γρήγορα και τα έχει όλα, από ω-3 λιπαρά, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, μέχρι και υδατάνθρακες.
Η παρασκευή αυτού του πρωινού γεύματος είναι απλή και γρήγορη. Χρειαζόμαστε ένα ακτινίδιο, ένα μικρό μήλο, μια κουταλιά μέλι και 25 γραμμάτια καρύδια. Για τον χυμό, δύο ή τρία πορτοκάλια.

Δείτε εδώ τον τρόπο παρασκευής

Τρίτη: Με μπισκότα βρώμης

Ένα πρωινό που χαρίζει ενέργεια, είναι γρήγορο, ενώ είναι νόστιμο και νηστίσιμο για όσους νηστεύουν. Βρώμη, ταχίνι και μέλι δημιουργούν μια εκρηκτική σύνθεση, που μαζί με το γάλα, τη μπανάνα και το χυμό καλύπτουν τις ενεργειακές ανάγκες σας.
Θα πρέπει να ασχοληθείτε για λίγη ώρα, ένα απόγευμα ή όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο για να φτιάξετε περίπου 10 μεγάλα μπισκότα, σύμφωνα με τη δοσολογία της συνταγής.

Δείτε εδώ τον τρόπο παρασκευής

Τετάρτη: Με τυρόψωμο και ελιά!

Δεν χρειάζεται να ζυμώσετε για να φτιάξετε ένα καταπληκτικό γευστικό τυρόψωμο με ελιά και ντομάτα. Η συνταγή γι αυτό το πρωινό γεύμα, είναι αυτοσχέδια, αλλά νοστιμότατη και θρεπτικότατη, ξεφεύγει από την ρουτίνα των πρωινών. Φτιαγμένο με σπιτικά υλικά με την παρασκευή του να διαρκεί μόνο μερικά λεπτά.

Δείτε εδώ τον τρόπο παρασκευής

Πέμπτη: Στραπατσάδα με βρόμη για δύναμη και ενέργεια!

Τα αυγά αποτελούν γενικά μια καλή επιλογή για πρωινό, επειδή είναι θρεπτικά και γίνονται γρήγορα. Από όλες τις επιλογές αυγών η στραπαστάδα είναι αυτή που γίνεται πιο γρήγορα και αν τη συνδυάσεις με βρόμη και άλλες τροφές, τότε σίγουρα θα έχεις ένα δυνατό ενεργειακό πρωινό!
Συνολικά το πρωινό που προτείνει σήμερα το Activeman είναι στραπατσάδα με βρόμη, τυρί και αλλαντικά, δύο λουκάνικα τύπου Φραγκφούρτης και χυμός πορτοκαλιού μαζί με γκρέιπ φρουτ.

Δείτε εδώ τον τρόπο παρασκευής

Παρασκευή: Δυνατό, ενεργειακό και γρήγορο

Πολλοί από εμάς το πρωί ισχυριζόμαστε ότι δεν προλαβαίνουμε ούτε να πλύνουμε τα δόντια μας και γι αυτόν το λόγο δεν τρώμε πρωινό. Αυτό το πρωινό, παρασκευάζεται μέσα σε λίγα λεπτά και θα σας δώσει όλη την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε τουλάχιστον μέχρι το επόμενο γεύμα. Αποτελείται από σαντουίτς με αλλαντικά, τυριά, ελιές και αγγούρι, φρουτοσαλάτα και χυμό.

Δείτε εδώ τον τρόπο παρασκευής

Σάββατο: Δύο …γεύσεων!

Η ρουτίνα του πρωινού, του σημαντικότερου γεύματος της ημέρας, μπορεί να αλλάξει ανεβάζοντας και τη πρωινή ψυχολογία που συνήθως είναι …πεσμένη! Απλά προσθέτοντας νέες γεύσεις, διαφοροποιείς το πρωινό σου και ξεφεύγεις από τη ρουτίνα.
Το Activeman …σκέφτηκε και προτείνει ένα πρωινό δύο γεύσεων, που μπορεί να έχει και διαφορετικές …χρήσεις. Δηλαδή αν δεν το καταναλώσετε στο πρωινό, κρατάτε το μισό και το καταναλώνεται λίγες ώρες αργότερα, ως σνακ, για να σας κόψει τη πείνα.
Μέσα σε 10 το πολύ λεπτά το πρωινό δύο γεύσεων είναι έτοιμο.

Δείτε εδώ τον τρόπο παρασκευής

Κυριακή: Με ομελέτα γεμιστή!

Τα αυγά αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της διατροφής μας, όπως και τα πρωινά γεύματα, που πάντα θέλουν μια διαφοροποίηση για να μην πέφτουμε στη ρουτίνα του πρωινού!
Η γεμιστή ομελέτα μπορεί να φαίνεται μπελαλίδικη αλλά γίνεται με μόλις 10 λεπτά, το πολύ 15 και αποτελεί μια διαφοροποίηση στη ρουτίνα του πρωινού μας.

Δείτε εδώ τον τρόπο παρασκευής

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.